Radio14 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam. Mam małe pytanko. Jak zrobić dym który po jakimś czasie przestaje się pojawiać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ludzie, załamujecie mnie, PODSTAWY! effect_create_above/below i alarm, kur..fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Wiem jak zrobić dym ale nie wiem jak zrobić żeby przestał się pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 poprostu przestajesz go rysowac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 na przykład warunkiem IF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi