Excolo Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Crysis Warhead Bioshock CMC DiRT Racedriver GRID FIFA 09 Assassin's Creed Call of Duty 4 Ale to zależy od gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Crysis i Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm, PES 08 przyjdą 29 :)))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Lol :] Wiedzmin, Assasin Creed, Crysis WarHead i Half-Life 2: Lost Coast* wymiataja :] *- mozna miec legalnie za free ;] full Xd PS: widze ze w sygnie masz XFIRE CoD2 ja tez mam orginal mozemy postrzelac w multiplayerze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Heroes III z dodatkiem In The Wake Of Gods. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Warlord Battlecry wszystkie czesci, bardzo fajne polaczenie RTS i RPG Age of Wonders, wg mnie na rowno z Heroskami prowadza w najlepszych turowkach fantasy ,wszystkie trzy czesci mozna nabyc w antologi za okolo 25 zloty. FPSy, to Hexen 2 , jedynka tez ale dwojka juz jest bardziej rozbudowana. Bodajze wybierasz z czterech klas postaci, mag, kleryk, wojownik , zdobywasz lepsze bronie itp Dosyc ciekawe. Stara taka gierka mi sie przypomniala, Small Soldiers, moze bardziej to dla mlodszych ale mi sie bardzo podobalo. Cos jakby RTS. Drugi fajny RTS, w ktorym mozemy tworzyc sobie roboty z roznych czesci, walczyc na trzech poziomach ( powietrze, ziemia, podziemia) jest Metal Fatigue. Mozemy po zabiciu robota przeciwnika zabrac jakas jego czesc, udac sie do naszego laboratorium aby "wyuczyc" tworzenia go w fabrykach. Empire Earth, cos jakby Age of Empires z wieksza iloscia epok. (prehistoria az po walczace machiny/roboty wojenne) A i jeszcze, Army Men: Air Tactics, tez fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Builder Dash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 *Boulder Dash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Tibia i Tetris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Frogger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Heroes III z dodatkiem In The Wake Of Gods. Never! Frogger To jest dobre. Tylko nie mogę znaleźć wersji 3D. Szkoda, a taka była świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Podobno ciekawy jest ten dodatek do HOMM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Podobno ciekawy jest ten dodatek do HOMM. WoG ? Wg. mnie tak. Mozesz w budynkach jednostki z 7 poziomu ulepszac tak jakby na 3 stopien ulepszenia. Bohater kazdy posiada dowódce ktory ma wlasne inventory oraz specjalne do niego przedmioty, moze walczyc, wybiera sie sciezke rozwoju jego , tak jakby mag/lucznik/wojownik. Jacys bogowie czegos takze byli co dodawali jakies bonusy, juz nie pamietam. Bardzo duzo nowych ciekawych jednostek i wogole nawet ciekawie sie gra. Ale mieli dodawac jakies dodatkowe 3 zamki. Czy to chyba juz w przeobrazonym modzie. Wogole smiem twierdzic, ze HoMM3 + WoG jest lepsze nawet od HoMM5. Ale i tak nadal mi sie podoba takze dwojka. ;p Ja bym z checia sobie pogral w Atroxa, zobaczyl co to za gierka tylko nigdzie full znalezc nie moge. Bardzo podobne do starcrafta, no ale moze to byc plus jak i minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 W simsy lol. Ja bym polecam Assassins Creeda - mam ale posiadam za słabego kompa na tą grę, ale jest wypasiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Titan Quest - Jeśli lubisz siekanki typu Diablo. Mount&Blade - Po prostu przypadło mi do gustu. Ciekawe połączenie RPG z Symulatorem i strategią. Wciąga jak nie wiem co... Jakby jeszcze dodali multiplayer to bym dostał zawrotu głowy. Niestety nie słyszałem żeby planowali, szkoda. Rome: Total War - Na pierwszy rzut oka myślałem że to kicz..., zagrałem..., zmieniłem zdanie. :P Saper - ROXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Z góry odradzam Assasins Creeda - powiem tyle, miał być hit, wyszedł shit. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Z góry odradzam Assasins Creeda - powiem tyle, miał być hit, wyszedł shit. Amen Do tego typu wypowiedzi dodawaj "IMO" lub "IMHO". Nie każdy ma taki sam gust jak ty. Jeśli ma się dwa pady, to można we trzech pograć w Czarę Ognia. Naprawdę sporo zabawy jest gdy się wszyscy nawzajem rzucają głazami :D Grafika nie jest ani wybajerowana w kosmos, ani słaba (ofc dla normalnych graczy - każdy wie, że n00b zacznie gadać, że gra jest głupia bo grafika nie jest idealna). Polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Lol. to chyba proste, ze wyrażam własną opinię i zdanie na ten tematy. Assasins creed jest niczym powalającym(owszem, imo grafike ma fajną, ale gameplay poniżej średniaków - jak wiadomo, grafika nie jest najważniejsza tylko gameplay). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 @Up: Spoko :) (owszem, imo grafike ma fajną, ale gameplay poniżej średniaków - jak wiadomo, grafika nie jest najważniejsza tylko gameplay) Niestety większość firm tworzy gry z odpicowaną grafiką, bo stada dzieci neo (innymi słowy: robactwo) narzekają na grafę, a są za młodzi żeby zrozumieć, że gameplay i fabuła to serca gier. Najlepsze są stare gierki, gdzie autorzy musieli dopracować gameplay, żeby zasłonić czymś słabą grafikę. W sumie to wygląda tak: Kiedyś: Gameplay = 10, grafika = 2, średnia = 6 Teraz: Gameplay = 2, grafika = 10, średnia = 6 imo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No więc już wiesz czym jest assasins creed - crapem. (imo xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Już tak nie imołuj, bo się potniesz jeszcze ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dowiedziałem się o istnieniu GH: Aerosmith na PC, więc polecam chociaż mam na x'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi