Nirvan Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Chcę tak zrobić aby kilka obiektów miało inną czcionkę , alpha i kolor ... Jak tak zrobie to wszystkie obiekty przybierają te parametry od innego obiektu i dupa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Nie no, skandal... Ustawiaj w każdym obiekcie na początku Drawa czcionkę, kolor i przeźroczystość na tyle, ile ci potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 wiem że skandal :jezor: , dlatego bałem się pisać ... jeszcze jeden czy dwa takie podobne braki mam :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Huh, w każdym obiekcie na poczatku draw piszesz: GML draw_set_alpha(?); draw_set_font(?); draw_set_color(?); ja to piszę prawie z automatu wszędzie tam, gdzie jest malowanie tekstu lub kształtów, które na te funkcje są wrażliwe ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 wszystko gra , dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi