Bassmaster Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Czy isntnieje emulator GBA na komórki(nie symbianowe)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 MjavaBoy bodajże, ale znać się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Na smartphony z Windows Mobile jest VBAdvance. Na takie "zwykłe" komórki wątpie żebyś coś znalazł, GBA to chyba zbyt zaawansowana konsola dla obenych komórek - chociaż ja sie tam nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 http://centrumse.pl/forum/Emulacja-Java-t26417.html Poszukaj sobie odpowiedniego emulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Nie, nie istnieje. Na zwykłej komórce możesz emulować co najwyżej GBC. Za to pod Symbiana pdobno niezły jest vBagX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dzięki, dobrze że jestem tam zarejestrowany ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 A jaką masz kome? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 k750i i 5310 xpress music Sprawdzałem ten java boy przyjął w kompie gba jak mu się dało ale na k750i nie poszło na Nokii nie sprawdzałem bo oprogramowanie padnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Mój kolega ma emu GBC. Nazywa się MeBoy chyba... czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Nie, nie istnieje. Na zwykłej komórce możesz emulować co najwyżej GBC. Za to pod Symbiana pdobno niezły jest vBagX. Ba, z emulowaniem C64 na takich telefonach jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Chodzi Ci o Commondore? ;) Jeślo tak to wiem że jest na kome emulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi