Markuz Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A więc postanowiłem zrobić konkurs TGC CUP! Więcej pod linkiem: http://tgcenter.pl/viewpage.php?page_id=45 Zapraszam Serdecznie do udziału! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Fajna reklama stronki i "zachecanie" do uzytkowania. ;p Zwlaszcza zdania w stylu, chcesz wiedziec wiecej .. tgcenter.pl Ale ja jednak jak juz tu zamiesciles chcialbym sie dowiedziec cos o nagrodach i o miejscach ktore sa nagradzane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie podoba mi się temat, mam nadzieje że nie będzie dużo TDS'ów na temat II wojny światowej ;[ E: Może być taki osiedlowy patriotyzm? P.S: Co to za team bez żadnej gry na koncie? błee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie podoba mi się temat, mam nadzieje że nie będzie dużo TDS'ów na temat II wojny światowej ;[ Mozna przeciez zrobic strategie ekonomiczna typu europa universalis, platformowego shootera, rtsa jakiegos malutkiego, akurat temat jest ciekawy i pozostawia duze pole do popisu. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Napisz o nagrodach tu, nie będę się specjalnie rejestrował. Do tego trzeba się jeszcze zarejestrować na stronie żeby wziąć udział ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 @Driger: Ale na pewno znajdzie się jakiś łeb bez wyobraźni który zrobi TDS'a o II wojnie... Może być cokolwiek co mi się z kojarzy z patriotyzmem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Dzial Arena dotyczy konkursow na GMClanie a nie gdzie indziej - temat zamykam, i bez warna bo sie spiesze na Twoja korzysc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nagrody ktoś przewidział w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi