Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Chłopie, będziesz mógł walczyć obcymi. Przecież to już wiadomo od dawna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Chłopie, będziesz mógł walczyć obcymi. Przecież to już wiadomo od dawna :D Oooo... To mi się już podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mu chodziło o to żeby być raczej GŁÓWNIE obcymi :) W ogóle, to cześć :) OO widać postępy xD Powo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mi się bardzo podoba ten obrazek z AT , w czym on był robiony? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mi się bardzo podoba ten obrazek z AT , w czym on był robiony? :P Taki tam zastępczy shit, 25 minut w Photoshopie. Na GS jest w większej formie, bo na forum nie chciałem robić wielkiej sygnatury. Właśnie kończę robić trailer :) Gdzieś za ok. godzinę wrzucę na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mi się bardzo podoba ten obrazek z AT , w czym on był robiony? :P W paincie to chyba nie :D AT to dość popularny skrót. Np. w warcrafcie gra się AT (avvarange team). Co do twojej sygnaturki: Też wspieram pajacyka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 25 MINUTOWY SHIT?! naucz mnie takie shity robić ! PLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 25 MINUTOWY SHIT?! naucz mnie takie shity robić ! PLX Shit, bo moim zdaniem są zlane napisy z tłem, dlatego będę zmieniał, ale póki co muszę mieć do trailera i do nowej nazwy takie zastępstwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zlane może troszkę są ale i tak jest zajefajny :D PS. @ Kargul - Cieszę się że wspierasz pajacyka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tytuł się idealnie wpasowuje w gmclanową tendencję ku dumnie brzmiącym obcym słówkom w nieskładnych zestawieniach. Wyciachaj to 's' i będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Obcy Terytorium. Epickie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Raczej terytorium obcych :P PS> mam podobną : xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Spoko poprawiłem :D Jak Woock tak mówi, to tak musi być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Źle zrozumiałeś, chodzi o to, że jakby wyciachać s z Aliens wyszłoby Alien Territoty - Obcy Terytorium Ale kontekst i tak jest Terytorium Obcych EDIT: o_O Borek ma superspeeda EDIT2: została ci nazwa tematu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 alien - obcy, nieznany, dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Żeby było Terytorium Obcych musiałoby być alien's, nie aliens. Jednak Alien Territory jest jak najbardziej w porządku :3 @Dół: ah, racja :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Żeby było Terytorium Obcych musiałoby być alien's, nie aliens. Jednak Alien Territory jest jak najbardziej w porządku :3 Wtedy nam wychodzi terytorium obcego. Musiałoby być aliens' żeby zachować sens, ale zwykłe alien territory jest zgrabniejsze i zachowuje sens kosztem lekkiej dwuznaczności. @Morrowind - a ty to już całkiem nie wiesz co mówisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dokładnie - bo rozwijając: Alien has territory co rozumiemy że on ma swoje terytorium ^^ Dobra kończę filozofię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Oj ten mój angielski :rolleyes: Dzięki Woock, dlatego Aliensy powstają w języku polskim :P Ważne, że udało się z domenami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dokładnie - bo rozwijając: Alien has territory co rozumiemy że on ma swoje terytorium ^^ Dobra kończę filozofię Błagam, jak nic nie wiesz, to nic nie mów. 's doczepione do rzeczownika ma dwojakie znaczenie - "is" albo przekształcenie w formę dzierżawczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trojakie, bo akurat 'has' też może być, tylko nie w tym kontekście :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 "'s" jako has występuje w towarzystwie got, czyż nie ? Woock, jeśli się mylę, oświeć mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No i zrobiła nam się lekcja angielskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trojakie, bo akurat 'has' też może być, tylko nie w tym kontekście :3 Touché. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 OK trailer gotowy na Gear - Studio Wybaczcie, że nie jest to trailer pokroju "Kill Zone 2", ale obecnie pracuję na laptopie i każdy rendering sceny zajmuje mi 10 minut :/ Miłego oglądania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 "'s" jako has występuje w towarzystwie got, czyż nie ? Nie tylko z 'got', forma 'have' występuje ogólnie w 'perfectach' :3 Macie, ładny post: Gameplay na trailerze wygląda dobrze, chociaż strasznie to wszystko chaotyczne. Jednak wiem dobrze, że grając w to samemu wszystko jest lepsze. Co do logo, napis jest ok, wszystko ładnie pięknie, ale mam wrażenie, że to miejsce gdzie było to feralne "S" wygląda jakoś pusto ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dajcie sobie sianka z tym angielskim. Edit: obejrzałem trailer na Playstation 3, nie moglem sobie odmówić i wyglądało swietnie (szkoda tylko ze w pierwszej czesci trailera nie slychac choć trochę strzałów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dajcie sobie sianka z tym angielskim. Edit: obejrzałem trailer na Playstation 3, nie moglem sobie odmówić i wyglądało swietnie (szkoda tylko ze w pierwszej czesci trailera nie slychac choć trochę strzałów). Dokładnie, ale niestety, we Frapsie wyłączyłem niechcący synchronizację i to chyba było winą tego, że im dalej filmu tym bardziej rozjechany dźwięk z coraz większym opóźnieniem :/ nie dało rady tak oglądać, dlatego musiałem kombinować. Spokojnie... nagra się kolejny z pełnym GUI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Spokojnie... nagra się kolejny z pełnym GUI To my czekamy :) No Borek, możesz odpocząć. Wszystko poszło super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trailer pokazal nowe rzeczy, w tym cos czego mi brakowalo czyli wolnego celownika, nieograniczonego do kierunku gracza :) ale musze przyzanc ze muza koszmarna, daje po uszach potwornie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi