Markos Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tytuł: Pull Rope Gatunek: Zręcznościówka, Multiplayer Opis: Zapewne niektórzy pamiętają pierwszą moją gierkę we flashu gdzie ciągnęło się line :D. Tym razem w celu odświeżenia mojego umysłu (przerzucam się trochę znów na flasha) zrobiłem remake tej gry, tym razem tylko i wyłącznie Multiplayer ;] Autorzy: Programowanie: Markos Grafika: Markos Screeny: Jako że gra jest online, ładuję się co najwięcej kilka sekund pozwoliłem sobie dać od razu link. Tak czy inaczej chociaż jedno zdjęcie powinno być. Nie dostaniesz Warna, bo znasz regulamin i się przynajmiej wytłumaczyłeś Borek http://www.newgrounds.com/portal/view/464650 Po prawo jest przycisk Play This Game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ekhem... : "This submission was BLAMMED by our users. Here is its eulogy, a collection of the kind words written about it while still among the living. They shall live on forever in its place." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tak jak ma copoconaco nie mogę zagrać. Na razie nie ocenię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Poprawione, wybaczcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Zagrałem i... nie podoba mi się ta oprawa graficzna po prostu.. oprócz tego nie ma tu nic ciekawego.. możesz ew. dodać licznik czasu ile już przeciągacie te linę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Fakt, nic ciekawego. Gierka prosta, jedyne co przykuło moją uwagę, to w miarę ładne animacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Gra dostaje niezwykle wysokie oceny na newgroundsie (1.84/5). Stawiam 3/5, wolałem tą starszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 W ogóle nudne to. 2/5 bo się postarałeś troszeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No i prawy gracz jest silniejszy. Grałem z bratem i zawsze wygrywał prawy zawodnik niezależnie kto nim grał. Gra szybko się nudzi bo wiadomo kto wygra. Grafa całkiem całkiem, ode mnie 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 lolo Przecież są równi, zależy jak szybko naciskacie o.o A gra taka sobie, na 5 minut. Nie wciąga... Ale przyznam, animacje ładne. Dwója Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No i prawy gracz jest silniejszy. Grałem z bratem i zawsze wygrywał prawy zawodnik niezależnie kto nim grał. Gra szybko się nudzi bo wiadomo kto wygra. Grafa całkiem całkiem, ode mnie 3/5. Yup. Gdy naciśniesz klawisz D i Strzałkę naraz, to strzałka zawsze ma pierwszeństwo : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Gra nudnawa, nie ma w niej niczego co by przyciągnęło do gry. No i jest tylko player vs. player, mógłbyś zrobić gre z komputerem. 2.1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 a powtarzałeś mi by z niczym się nie śpieszyć :( gra na 2 gwiazdki,baaardzo słabo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 2- gra ani nie ciekawa, jak zagrałem z kolegą 7 sekund to już się nam znudziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi