LolikZabijaka Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Witam, mam problem używam przykładu gnyska "pole tekstowe RPG" i jak wpisuję Polskie znaki, to w grze zamiast znaków rysuje mi jakieś wywijasy. jak to naprawić ?? za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ustaw se czcionke ktora ma polskie znaki, ergo w opcjach czcionki daj aby wykorzystywala wszystkie znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ok dzięki, ale jeszcze jedno jak zrobić aby kiedy leci tekst moja postać nie mogła się ruszyć ?? bo jak daje speed=0 tam gdzie ma być tekst to nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 musisz to zablokowac jakimś warunkiem. Np if ( tekst jest puszczamy ){ elementy poruszania } ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Tutaj masz taki przykład jak to zrobić Pobierz (Przykład nie jest mój tylko Marka.S) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ok problem rozwiązany dziękuję wszystkim i zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi