Gość Mazo Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 plz niech mi ktos poda chociażby z 5 gier na silniku eclipse ev. 2.7 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ok prosze cie bardzo: "CONAJMNIEJ 5 GIER NA SILNIKU ECLIPSE EVOLUTION 2.7" =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 PLZ NIECH KTOS MI WYPISZE CONAJMNIEJ 5 GIER NA SILNIKU ECLIPSE EVOLUTION 2.7 ! :) Chłopie - weź se koło i usiądź na nim pierdząc do taktu. Poprzez forme w której wyraziłeś swoje pytanie - OCZYWIŚCIE iż lud bedzie garnął sie do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 PLZ NIECH KTOS MI WYPISZE CONAJMNIEJ 5 GIER NA SILNIKU ECLIPSE EVOLUTION 2.7 ! :) Nie widzę słowa proszę, ale widze caps lock, sądze że nikt ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Mazo: I love my google :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 lol fervi nie ma już naprawdę kogo zatrudniać xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Krzycz głośniej plax, bo nic nie słyszę ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Oto te gry: - Pacman - Quake IV - Mass Effect - Space Invaders - Przygody Babci Stasi i jej bociana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 WBIJAJ W TEN TEMAT! Wbiłem.. i co z tego? A że tak spytam, to po co Ci te gry? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Też wbiłem, ale nie zamierzam ci podawać żadnych głupich MMO z edytorka. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Ooo... jakie to słodkie! Mazo dorasta! Puci-puci! Niech cię ciocia Zmarszczka uściska! Serio: NIE KRZYCZ TAK, BO MIAŁEM GŁOŚNIKI NA FULL I PRZEZ CIEBIE SPADŁEM Z KRZESŁA! Naprawdę serio: Kolejne dziecko do kolekcji. Nie mam już miejsca na półkach... Nie ma jakiegoś punktu w regulaminie, za który można by takie coś zbanować, np. za sam fakt istnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Za takie złamanie 4. punktu regulaminu to w sumie mogę dać tempbana. I zaraz też to zrobię. EDIT: Ma 7 dni na przemyślenie swojego zachowania. A temat zamykam. Zbędne spamowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ahah za przeproszeniem : ale jestescie poje**ani co za różnica czy z małej czy z dużej litery? wiadomość ta sama i nie moja wina że niektórzy nienormalni słuchają liter zamiast czytać i po tym zlatują z krzesła O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To, że jesteś dzieckiem neo i nie przestrzegasz regulaminu, nie znaczy, że ci, którzy go wymyślili są poje... Jeśli tak uważasz - cóż, nie mam dla ciebie dobrego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 tak, zwłaszcza ci ktorzy wykorzystali ten temat do spamowania i nabicia sobie więcej postów zapewne napisali ten regulamin ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 tak, zwłaszcza ci ktorzy wykorzystali ten temat do spamowania i nabicia sobie więcej postów zapewne napisali ten regulamin ;] Muszę cię zawieść: posty w Valhalli nie są liczone w liczniku postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a teraz omówmy to wszystko jeszcze raz na spokojnie i ,,po cichu" zeby znowu ktos nie spadł przezemnie z krzesła. czy mógłby mi ktoś wymienić chociazby z 5 gier na silniku Eclipse Evolution 2.7 bardzo o to proszę z góry dziękuję : ) Muszę cię zawieść: posty nie sa liczone w vallhali no to dalej dawaj 5 warnów bana i przyjedz i mnie zamorduj bo przeciez tutaj takie prawo lekka pomylka i odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 PLZ NIECH KTOS MI WYPISZE CONAJMNIEJ 5 GIER NA SILNIKU ECLIPSE EVOLUTION 2.7 ! :) Zgiń, przepadnij! Lenistwo ;/ gógl.peel czy mógłby mi ktoś wymienić chociazby z 5 gier na silniku Eclipse Evolution 2.7 bardzo o to proszę z góry dziękuję Już lepiej ale i tak nie pomoge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 następny... ^^ dobra wielkie dzięki za ,,pomoc'' nie mam czasu was gasić ; P bye zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Przestań zachowywać się jak jakiś pochrzaniony kaleka (bez obrazy). Mógłbym ci wlepić 2 warny więcej (za obrazę i innego doubleposta), doceń to, do cholery jasnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi