Jaklub Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Mam problem ze Stereo Mixem. Nie mogę niczego nagrać, bo dźwięk jest horrendalnej jakości. Próbka: download. Czy ktoś wie, jak naprawić rozwalony Stereo Mix? Czy jest jakiś sound recorder nieużywający Stereo Mixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Masz może jakiś zewnętrzny program do regulowania głośności (np. Realtek HD Audio), który blokuje 'standardową' regulację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Mam, ale raczej to nie w tym problem (te same ustawienia co w windowsowej regulacji głośności). Po regulacji głośności dźwięk też jest do pupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Zawsze ustawiam Stereo Mix na 5-20% i dopiero wtedy cieszę się dobrym dźwiękiem - powyżej tej granicy efekty nie są zadowalające, przynajmniej u mnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dzięki. :) Nastawiłem na prawie minimum (jakieś 5 pixeli od końca) i jest dobrze. Zamykam (temat może wylądować w koszu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi