Jalbum Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 chcę by w okienkuwyświtlało mi się coś takiego: brawo masz 3545374632 punktów ale jak wpisze show_message("brawo masz" + score + "punktów"); to mi się myrda co zeobić by nie myrdało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 wiecej informacji, bo nawet nie wiem o co ci chodzi ze sie mydra :/ co to wogole ma znaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 jak zrobić stringi stringi jak ta lala ;o GML show_message("brawo masz" + string(score) + "punktów"); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no wychodzi błąd mówi coś z argyumentami tylko nie mówić np. "twoja gra merda ogonem ??? to ustaw w obieckcie obj_ogon image_speed na 0" EDIT: brawo pieter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 To zrób tak: show_message("brawo masz" + 'score' + "punktów"); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ty bassmaster w ogóle nie skapowałeś. Score to zmienna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 i to do tego realna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No właśnie się skapnąłem Jalbum nie ustawił zmiennej score Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Wiesz co bassmaster. Wyjdź stąd i nie wracaj. Score to zmienna globalna... Zdefiniowana już przez sam gamemaker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No właśnie się skapnąłem Jalbum nie ustawił zmiennej score tylko tej zmiennej nie trzeba ustawiać czy definiować, bo ona automatycznie jest ustawiona na 0. <_< :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi