kubal09 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 http://www.xteamwebpage.ubf.pl/news.php Strona X Team do którego należe :) Narazie mało jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 http://bagnzor.org.pl/bbq.php Flash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Lol, kto to zraportował? Fajne to to IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Lol, no idea. Może natrafili na ofensywnego flasha. =S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tylko u mnie flash jest kompletnie poza ramką? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tylko u mnie flash jest kompletnie poza ramką? O_o Jaki browser? Nvm, nie będę pisał niczego pod inne browsery niż FF. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Lolifox, ale ok, to jego wina. Na FF działa dobrze ;o Tak to wygląda: http://img198.imageshack.us/img198/7663/dadadacsr.jpg @Down: już działa ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Lolifox, ale ok, to jego wina. Na FF działa dobrze ;o Tak to wygląda: http://img198.imageshack.us/img198/9738/dadada.jpg 404 - Not Found Aha. Lolifox == FF 2.0. http://imgkk.com/i/JtebPI0d.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oż kurde Bagno ######sty jesteś, WebKita i Opere też blokujesz? NO GZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Oż kurde Bagno ######sty jesteś, WebKita i Opere też blokujesz? NO GZ. Dziękuję. Naprawione. Zmęczony jestem no. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Kopia pown.it z gorszą do zapamiętania domeną? Szybko ludzie o tym zapomną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 O, już działa :3 Dawn to dawn to dawn to dawn to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Kopia pown.it z gorszą do zapamiętania domeną? Szybko ludzie o tym zapomną. Wat. Spokojnie, domena będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Swoją drogą po co tworzysz kopię powna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Swoją drogą po co tworzysz kopię powna? Bo chce być fajny i dżezi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 http://omgwtfbbq.pl/ Mówiłem, że będzie? @Ranmus: Bo na pownie jest masa syfu, który wcale nie bawi. Tam dodają userzy, a tu dodaję ja i ew. znajomi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 to co śmieszy mnie będzie śmieszyło innych brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mnie śmieszy np. Kuchnia Pełna Niespodzianek. Dodasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 brawo. i ew. znajomi. Naucz się czytać. Lol, nie podoba się strona i flashe na niej, to wypad. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Słowo ewentualnie daje duże pole do popisu. I przeinaczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Słowo ewentualnie daje duże pole do popisu. I przeinaczeń. A co Ty nie powiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No na przykład ja jestem znajomym i za moją sprawą na stronę trafiło "Llama song" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No na przykład ja jestem znajomym i za moją sprawą na stronę trafiło "Llama song" :) http://omgwtfbbq.pl/?f=222 Blokada IE zdjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 W/g mnie to styl strony jest za brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 W/g mnie to styl strony jest za brzydki. IMO każdy ma swoje preferencje. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 IMO każdy ma swoje preferencje. ;p Po prostu dziwnie poumieszczane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Po prostu dziwnie poumieszczane. Zgodzę się. Ale brzydko nie wygląda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lol jak to dziwnie, logo na gorze, flash po srodku. Woot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lol jak to dziwnie, logo na gorze, flash po srodku. Woot? Sut, korfa. Dziwny interfejs, że tak to ujmę ;d Wszystko właśnie na środku, a to jest źle. Powinno być menu, a logo powinno być większe. tak to nie mam zastrzeżeń. W końcu strona niedawno wyszła, więc nie ma się co dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Po co menu i większe logo ;> ? Strony tego typu zazwyczaj w ogóle loga nie mają i całą ich zawartość stanowi jedynie flash i odnośnik do niego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi