skrall Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Siemanko. Moglby ktos powiedziec jak zrobic prostego shottera z widokiem od gory . Zeby chodzic ludzikiem patyczkiem (Stick) i mial tam pistolecik czy jakis karabin i wyrzutnie rakiet.Poprosil bym o jakis orzyklad ale ten co jest na stronie u was potrzebny jest zarejestrowany GM 6.1 a ja narazie budrzeu nie mam to przydal by sie jakis przykladzik bez potrzeby zarejestrowanego.( za 2 tygodnie kupie sobie) Ale narazie prosze o pomoc. Z gory dziekuje PozdrO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Gdybyś pierw przejrzał przykłady nie zakładał byś tego tematu... ale cóż, nie chce się. Pogrzeb trochę, a znajdziesz to czego szukasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=151 wstyd! 2 przykład od góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13950 może coś znajdziesz dla siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 @up dzieki wlasnie sciagam @Marek.S to co ty podales to przeladowanie broni :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ups. Myślałem, że o takiego shootera Ci chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi