Darlix Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam otóż mam taki interface(screen @down) i chcę na niego położyć obj_inventory ale jak nakładam na niego to znika obj_interface... co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 odznacz w roomie kasowanie obiektow ukrytych pod innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Lub stwórz oba za pomocą Room Creation Code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 dzięki Ci bardzo! O to mi chodziło :) temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi