fervi (Skovv) Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 @HOST PRZYPUSZCZAM, że to może być commander keen (4) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 ??? Do kogo ty mówisz, fervi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 widzę, że temat się rozwija, może by tak przesunąć go tam wyżej? do "stałych" tematów; ) grał ktoś w te stare skoki? co się na nie mówiło 'Małysz' po prostu. to była gra, wyglądać to w ogóle nie wyglądała, ale więcej niż połowa Polski w to grała!^^ pamięta ktoś nazwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 widzę, że temat się rozwija, może by tak przesunąć go tam wyżej? do "stałych" tematów; ) grał ktoś w te stare skoki? co się na nie mówiło 'Małysz' po prostu. to była gra, wyglądać to w ogóle nie wyglądała, ale więcej niż połowa Polski w to grała!^^ pamięta ktoś nazwę? Deluxe Ski Jump ? Ponawiam pytanie co do moich gier z pierwszej strony, ktos kojarzy ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Pewnie chodzi o to. Deluxe Ski Jump, tyle że od groma wersji tego jest, więc nie wiem o którą ci chodzi konkretnie =P Ech, to były czasy... Ewentualnie RTL Skoki Narciarskie, czy coś takiego, ale raczej nie o to chodzi, bo to inna gra jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 dobrze, dzięki; ) to to co na obrazku. deluxe (^^) ski jump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 To ja w takim razie szukam gry logicznej w której się wszystko robiło za pomocą myszki. Głównym bohaterem był jakiś fioletowy kosmita chyba w kształcie zbliżonym do fasolki i chodził za nim zawsze taki kaczorek :P Ktoś zna i wie jak to się nazywało i może wie skąd pobrać można? ^^ Celem gry było chyba odzyskanie statku żeby do domu wrócić :P I druga gra: To było coś jak Vigilante 8 na PSX. Jeździło się autkami i strzelało do innych autek. Ostatnim bossem był taki wielki robot. Był chyba taki samochód co wyglądał jak hotdog, był też jakiś czołg i jakiś tir... Sporo było tych wozów. I każdy miał swój specjalny atak. Jeden atak pamiętam: Taki różowy (CHYBA) samochód wypuszczał na przeciwników stado białych piesków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Platyna: Z tym pierwszym chodzi ci o UFO? Opis pasuje idealnie. Jeszcze mam płytę. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ściślej rzecz biorąc - U.F.O.s. O grze. I to nie żaden kaczorek tylko dziobak do diabła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 to ja mam w pamięci taką gre w której chodziło się takim łysym ludzikiem z czerwonym młotkiem, szukało się jakiś kluczy do otwierania drzwiczek i zabiajało sie jakies kraby(?) widok z góry. może znacie bo ja za nic nie pamiętam tytułu. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi