PoxiPol Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Temat:Najsmieszniejsza gra Zasady Gry musza posiadac smieszne teksty, moga smieszna grafike, i zakaz smiesznego sterowania :D Niemozna uzywac czyjyc grafik albo grafik ktore zrobilismy wczesniej, wszystko musi byc fresh i orginalne (jakby ktos angielskiego nie znal "swieze") Zakaz przerabiania przykladow Zakończenie: 6.10.08 22.00 Ocenia/ją: Sonda bedzie, a admini i moderatorowie, oddaja 2 glosy, w sondzie i poscie Approved by Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Mmm... brzmi ciekawie, ale niestety jeśli wygram nie będzie z czego warna mi odejmować. :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No... używajcie sobie pókim dobry. Później nie będzie takiej fajnej nagrody. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 i zakaz smiesznego sterowania lolwut :/ Bez sensu, ludzie mają różne poczucie humoru, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Bez sensu, ludzie mają różne poczucie humoru, więc... To tak samo jak powiedzieć: "Bez sensu, ludzie mają różne gusta, więc..." Jedni lubią RPGi, drudzy nie. Jedni lubią FPSy, drudzy nie. Nie da się zrobić jednej gry, którą każdy będzie lubił. lolwut :/ Np. R - Góra Shift + Q + ; - Dół Ctrl + Alt + Delete - Prawo Alt + F4 - Lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 heh, alt+f4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 grafik ktore zrobilismy wczesniej, wszystko musi byc fresh i orginalne (jakby ktos angielskiego nie znal "swieze") Zakaz A skąd ty będziesz wiedział że ktoś zrobił wcześniej grafikę ? Ja chyba wezmę w tym udział heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jeśli gdzieś wcześniej były umieszczone to ja się już tego dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Tymon, the rip finder :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Zaraz wrzuce śmieszną grę dla twardzieli. E: http://rapidshare.com/files/149727494/__347_mieszna_gra.exe - tak, zbieram punkty na rsie ;d lololo dla twardych uprzedzając pytanie: tak, nie miałem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 dodam ze muzyka nie musi byc nowa :) to juz mozna ripowac a tu moja gierka, pozwalam aktualizowac z czasem :) (nie tylko sobie wszyscy moga) Hehoman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 https://gmclan.org/up3255_4_shit_shooter.html strzalki celowanie, spacja wypuszczenie klocka - nie zwlekajcie z tym zbyt dlugo dzieci bo popuscicie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 czemu nikt nie wklada, jak to tymon powiedzial, powno drugi raz sie nie zgodzi na taka nagrode :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 no to chyba wezmę już udział :D EDIT: mam nawet już pomysł, dziś jub lutro zrobię grę w godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 tylko shit_shooter jest fajny , reszta ssie Ja dam jakąś swoją starą grę i to będzie śmieszna gra ; D http://www.gmclan.org/up1486_4_af84ae3610.html enjoy that shit ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 zakonczenie za 3 dni? moze zdaze mam cos ciekawego na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja uważam że trzeba by nieco wydłużyć okres czasiu tego konkursu. Np. choć 2 dni dłóżej. Inaczej nic nie uda mi się zrobić, a mam fajny pomysł na grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 O, Nikas, pamiętam tą twoją żal grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 sorry, wszystkie gry musza byc swieze, czyli zrobione od rozpaczecia konkursu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Wchodzę w to :) . Ale gra nie będzie robiona przez 5, 10, czy 30 minut, i choć efektu widać nie będzie, napiszę sobie pewny system do GMa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Zemsta Gołębia :P Mam nadzieje że się podoba :D Pobierz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 O.o nawet nie kapuej tej gierki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A czego tu można nie kapować? :P Latania ptakiem który wyrzuca swoje przemielone żarcie wprost na przechodzących ludzi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 ale jak tu się rzuca tym "przemielonym żarciem"??? i jak zatrzymać ptaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Spacją się strzela, a ptaka się nie da zatrzymać- widziałeś kiedyś gołębia wiszącego w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Macie. https://gmclan.org/up164_3_Uranoszukacz.html ZerżnięTFUTFUTFU Zainspirowane grą "robotfindskitten". Nie chciało mi się wymyślać czegoś lepszego. Muzyka z programu Jigsaws Galore. (Czy ktoś z was natrafił na "chłopaka z Kępy"?) EDIT: A co z ikonką pliku EXE? może być od kogoś innego? Zemsta Gołębia tongue2.gif Mam nadzieje że się podoba biggrin.gif Pobierz! O_O Zabójczy ten gołąb... Chyba ma jakiś radioaktywny układ pokarmowy, skoro "znika" ludzi swoimi pociskami... a tu moja gierka, pozwalam aktualizowac z czasem smile.gif (nie tylko sobie wszyscy moga) Hehoman Po zagraniu w te twoją grę obumarła mi połowa komórek mózgowych a ja sam mało co nie dostałem katatonii... oczywiście to komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 To jest gołąb z Czernobyla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 co do ikony no to juz nie rzpesadzajmy, tu chidi tylko i wylacznie o gameplay :P lololololo fajne teksty, nie jem u ciebie kanapek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 tutaj pobierzesz "pakero" demo oto moja gra sora że po terminie ale ją dopracowywałem. Aby wydawała się śmieszna trzeba mieć głośniki bądź słuchawki. Pełną wersje może zrobie jak wygram albo usłysze pozytywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Aby wydawała się śmieszna trzeba mieć głośniki bądź słuchawki. Gra nie jest śmieszna tylko dla tego, że wstawisz IVONE lub podobny lektor... Nawet nie chciało mi się tego słuchać, bo zaklinowałem się na pierwszych drzwiach, nie mogłem się poruszyć ale udało mi się przez nie czymś tam strzelić :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi