Maximal Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam problem z PHPMyAdminem. Otóż mam konto na Lycosie ( www.members.lycos.co.uk ) i aktywną bazę danych. Chcę skasować całą zawartość bazy, ale ponieważ mam pierwszy raz do czynienia z czymś takim jak PHPMyAdmin, nie za bardzo udaje mi się tego dokonać :( Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Musisz wejść do bazy, zaznaczyć wszystko co tam jest (wartości itd.) i wybrać z listy (wysuwanej) aby usunął to =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 PUT to bodajże kasowanie, ale nie wiem, bo korzystam z polskiej wersji phpMyAdmin, a komend sqla nie znam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Hmm... tylko jest taki kłopot, że ja tam nie mam ani lisy wysuwanej, ani żadnego PUT :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Człowieku xD . Bierzesz przeglądanie bazy, zaznaczasz wszystkie tabele check buttonami i na dole masz rozwijaną listę wyboru. Z niej bierzesz PUT, naciskasz OK i już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Musisz mieć liste wysuwaną. Struktura -> Zaznacz wszystkie tabele -> Usuń Ewentualnie każdą tabelę usuń osobno klikając na "czerwony krzyżyk" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Sorka, nie PUT tylko DROP :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Dzięki, DROP działa :) Ja po prostu wciskałem nie to co trzeba :P Thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi