zalu Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Tytuł: civilian Gatunek: symulacja Opis: Civilian będzie symulatorem życia w którym kierujemy Pawłem. Paweł to bohater naszej gry. Dostał w spadku domek po dziadku i postanowił rozpocząć w nim nowe życie! W grze będziemy musieli chodzić do pracy wypełniając mini-gierki chodzić na zakupy oraz zaspokajać jego potrzeby czyli głód,higiena,itp. Oprócz tego wszystkiego będziemy mogli chodzić nim do klubu z kumplami umawiać się z dziewczyną w restauracji itd. Autorzy: Programowanie:ja Fabuła: ja Grafika:ja,nie które textury z neta Muzyka: narazie nie ma Screeny: okienka żywienia stare blog projektu- http://civilian-civilian.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Gra zapowiada się ciekawie, lecz jednak czegoś mi w niej brakuje. O już wiem- nie lubię gdy w symulacjach życia pojawia się taki bohater (chodzi mi o grafikę). Kiedyś chyba Jaklub, ale nie jestem pewien zrobił też dwie symulacje- nie podobała mi się grafika człowieczka. To taki mały mankament ale może wyjdzie z tego coś fajnego. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 wiem że grafika nie jest za ciekawa no ale może ktoś się znajdzie bo tak to raczej taka zostanie (grafikiem to ja nie jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Gdybyś poprawił grafikę, to gra byłaby na pewno warta więcej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Bohater chodzi w tych samych ciuchach jak w Siville Tidimela, ma taką fryzurę, dom wygląda podobnie (ale gorzej). Coś mi tu śmierdzi zrzynką z Siville. No i po zapowiedzi mało wiemy. Ja postawię 2/5 za prezentację i czekam na Siville (nie civilian). Kiedyś chyba Jaklub, ale nie jestem pewien zrobił też dwie symulacje- nie podobała mi się grafika człowieczka. Ja robiłem tylko jedną symulację owcy. Chodziło ci o BartkaGM? OMG, idę się powiesić!!!!!!!!!!!!!!1111111oneone ;> Swoją drogą, czy BartekGMClan = BartekGM? Czyżbyś chciał zrzucić swoje nieudane projekty na mnie? ;] Edit: Zauważyłem na blogu, że piszesz "zachciało NAM się symulatora", a w temacie "zachciało MI się symulatora". To, że piszesz o sobie w liczbie mnogiej, nie uczyni cię pro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Bardzo podobna gra do Siville, jakbyś polepszył grafikę to mogłaby być spoko :) Tyle że wątpię iż przebije Simsy heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Bardzo podobna gra do Siville Nawet fabuła zerżnięta z Sivile <_< (chodzi o ten dom w spadku po dziadkach) I jeżeli już mam wybierać, to wolę czekać na Sivile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Hamska zrzynka z Siville :P Grafika utrzymana w tym samym klimacie, bohater niemal identyczny, fabuła również niemal identyczna. 3/10. Za mało danych, aby sprawiedliwie ocenić. PS: No to ja również będę czekał na Siville. Jak wyjdzie, to może je porównamy z Twoim projektem. Wybacz, ale jakoś samo podejście autora do gry mówi, jaki będzie poziom tej gry w przyszłości. U Ciebie domek wygląda jakoś bez sensu (nie wyobrażam sobie takiego domu w rzeczywistości), praktycznie jedyne informacje o grze to screeny. I na dodatek nazwa gry (nawet tematu) pisana małą literą. Już to odrzuca z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 wiem że grafika nie jest za ciekawa no ale może ktoś się znajdzie bo tak to raczej taka zostanie (grafikiem to ja nie jestem) to se znajdz a nie czekaj aż ktoś sie znajdzie. sprawa wygląda nastepująco że gmclan to niestety nie pomoc społeczna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ja mam jeszcze zarzuty co do grafiki, używaj 1 stylu, albo takiego jak ten dywanik albo jak cała reszta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nic nie zżynałem z sivile po co miał bym to robić no ubranie może i tak ale fabuła to przypadek jaklub@ napisałem tak na blogu bo może ktoś się dołączy (w co wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Tak, koncept taki sam, grafika bardzo podobna, fabuła też, i nic nie zrzynałeś. To chyba jakiś głupi żart, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nie moja wina że symulacje od góry są podobne jak wszystkie te szajskie rpg na gm clanie są do siebie podobne to nic nie mówicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nie mam nic wspólnego z BartekGM. To konto - BartekGMClan jest moim pierwszym, nie wierzysz zapytaj się np. Egzekutora, to mój kumpel to ci powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Znów następny pseudo-symulator w który nawet nie będę miał zamiaru grać?... 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 E no co jest. Jak zaczęłem robić Sivile to zaczęły pojawiać się same podróby i to nie tylko tu ale i na gamedev. Moja gra to nie Siville tylko SIVILE Dam 3, ale i tak nie masz co robić tego projektu bo moje Sivile wszystko zmiażdży :D. PS. Nowy screen na blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Co jak co ale trzeba być dość ograniczonym aby "podrabiać" grę w którą nawet nie można choć przez 30sek pograć. Nikt o zdrowych zmysłach by tego nie robił... A tak w ogóle wątpię aby twoja gra kogoś miała zmiażdżyć, a przynajmniej jeszcze nie w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No na 2009 będzie już.. chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nie, no żal. Hmm cała koncepcje i fabuła w ogóle prawie identyczne niż Sivile, więc czyżby plagiat? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Sivile wszystko zmiażdży :D. Wszystko ? To ja w taki razie buduje bunkier :rolleyes: No ale fakt wyglada jak zrzynka Sivile. I nie mow mi, ze wszystkie symulacje zycia sa takie same. To ze, dzisiejszym producentom brakuje inwencji tworczej to nie musi przyjmowac efektu domina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Podrobka Sivile, i do tego słaba, czekam na Sivile a ty masz: MMMMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi