GladiusX Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 :sp_ike: Mam pytanie nie dotyczące game maker. A mianowicie nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Czy gdy stworzę grę obojętnie gdzie czy w GM czy w innych programach, Zrobiłem grę i chcę na niej zarobić czy mogę wziąść jakieś pieniądze za pobranie mojej gry? Jestem z tym pytaniem ustawiony na 5 forach i tylko jedna odpowiedź "Nie wiem kolo" proszę o szybką odpowiedź!!! :( :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ale to zalezy od licencji programu w ktorym stworzyles gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jeśli jest komercyjny to tak? a jak nie to nie? dobrze zrozumiałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jak nie łamiesz praw autorskich i odprowadzisz podatek - to pewnie, że możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 nie, to zależy co pisze w tak zwanym License.txt/html ewentualnie na stronie producenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Rozumiem i odpowiedź w zaledwie 5 min. Wielkie dzięki wam wszystkim idę pogadać z producentem. Wielkie dzięki a Drogich adminów proszę o zamknięcie tematu. jeszcze raz THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi