Nx Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Witam :) Chciałbym usunąć Ubuntu 8.10 i mam pytanie jak ? Mam na dysku Vista Basic no ale nie mam płytki instalacyjnej i wiecie jak usunąć ubuntu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Witam :) Chciałbym usunąć Ubuntu 8.10 i mam pytanie jak ? Mam na dysku Vista Basic no ale nie mam płytki instalacyjnej i wiecie jak usunąć ubuntu ? ŻRYJ Zmienić system plików na partycju ubuntowej i przywrócić orginalny bootloader windowsowy. A jak - to zapytaj sie gógla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Tiaa Tylko mam zablowonane partycje pisze ACTIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 lolololololololol, ściągnij se hiren's boot cd i spartycjonuj sobie dysk. W nim jest zawarte również ustawiacz windowsowego MBR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mój sposób: Wkładam płytke z Ubuntu i odpalam z niej kompa.Partycjonuje sobie dysk. (Usuwam partycje Ubuntu i swap,łącze w jedną) Nastepnie odpalam instalacje Windows i uruchamiam konsole odzyskiwania.Wpisuje: fixboot fixmbr exit Komp sie restartuje i odrazu windows sie uruchamia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Tiaa przecież napisałem że nie dostałem płytkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Czyli masz pirackiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 NIE chyba żadny laptop nie dostaje płytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 żaden laptop już nie dostaje płytki chodź dostaje oryginalnego windowsa na specjalnej niewidzialnej partycji... Ja też przeinstalowałem tego viste na XP i miałem problem, bawiłem sie z mbrfixem i gówno to dało. Musiałem załatwić sobie viste na cd, zainstalować, potem w tej viscie zainstalować program eRecovery (mam laptopa asusa) i tym programem nagrać na płyte swojego windowsa z niewidzialnej partycji na płytkę, następnie po włożeniu płytki uruchomić program do przywracania systemu i już śmigam z moim windowsem vistą i sterownikami oryginalnie dodanymi przez asusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Witam :) Chciałbym usunąć Ubuntu 8.10 i mam pytanie jak ? Mam na dysku Vista Basic no ale nie mam płytki instalacyjnej i wiecie jak usunąć ubuntu ? Hmm... Zawieść do najbliższego komisu komputerowego ?? Jeśli laptop nowy, na gwarancji, to zrobią (tak myślę) Ci za darmo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dobra dobra sformatuje dysk C: i ściągne sobie Viste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata dens Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ściągne sobieNo to brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 A no dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dobra dobra sformatuje dysk C: i ściągne sobie Viste Enjoy your stupidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mam pytanie czy wersja Windows Vista Home Premium x84 pójdzie na takim laptopie ?: Procesor: 1,9 Ghz Ram: 2GB Grafika : Intel X3100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Hmm... Zawieść do najbliższego komisu komputerowego ?? Jeśli laptop nowy, na gwarancji, to zrobią (tak myślę) Ci za darmo. :) Ta jasne, ktoś za darmo będzie marnował swój czas. Ja za taką usługę skasowałbym 50zł. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Nakyls: nie, musisz miec wiecej ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 O kurde to na marne to ściągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 A tam pier****sz. U mnie Vista Ultimate na 256 chodziła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 hail głupota gmclanowych userów xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dobra ściągam x32 PS: Hehe POSTÓW: 222 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dobra ściągam x32 PS: Hehe POSTÓW: 222 :P Jesteś ciagnikiem dywanów zrobionych ze skóry krokodyla idź pan w cholere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Vista na 2GB RAM pójdzie bez problemu i zostanie ci jeszcze koło 1gb :) @adam014 chodzi oto żeby vista dobrze działała i żeby jeszcze został RAM na inne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi