Ryba24 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tytuł: saper Gatunek: narazie coś jak symulator Opis: Rozbrajamy bąbe nic więcej. W tej wersii jest tylko 1 bąba do rozbrojenia. Download: Tu Rozmiar pliku: 1,2Mb Autorzy: Programowanie: Ryba24 z wykorzystaniem pomocy Forum Fabuła: - Grafika: Ryba24 Muzyka: - Screeny: Screen Screen Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Nic ciekawego... Daję 3 na zachętę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 polecal bym znalezienie sobie strony z instrukcjami dla terrorystow jak montuje siem bomby. zero logiki - jeden kabel od detonatora - przeciecie = rozbrojenie bomby a nie detonacja (niema detonatora = bomba bezuzyteczna), jakies chipy, nie podpiete do niczego, tak samo zegar podpiety do baterii chyba jedynie, ale nie, po odcieciu dalej dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Nie znam się na Bombach to jakoś tak zrobiłem by ładnie wyglądało w pełnej wersji o ile wyjdzie zrobię już coś podobnego i bardziej skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 lol 'bąby', 'rozbruj'. troszke gierka za łatwa. 2 na zachęte. i dziwna ta bomba, taka nierealsityczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Dwie górne śrubki odkręciłem bez problemu, ale tych dolnych już nie dałem... :( 2/5 bo nie wiem co jest dalej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Odkręcasz, 4śrubki klikasz lewym na bombę i klikasz zdejmij. Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 http://www.battlefield22.republika.pl/graf...nie/adds/c4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Pomysł - 5/5. Z wykonaniem trochę gorzej, ale też może być. Najgorzej zrobione jest to najeżdżanie na śrubki i kable. Przydałyby się również jakieś wskazówki, bo wbrew pozorom znalezienie odpowiedniej kombinacji jest dość trudne. Gdybym miał ocenić to: 4/5. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Zrobię pełną wersje umieszczę w niej o wiele żeczywistsze bomby dzięki copoconaco za zdjęcia już wiem na czym sie wzorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Nie no gierka fajna i tak jak mówią poprzednicy zrób ją "bardziej realistyczną" Dobry pomysł. Ocena 4/5 PS: Heh uruchomiłem przez Wine :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ciekawy pomysł, gorzej z grafiką. ogólnie dobrze lecz brakuje tej realistycznośi. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ciekawe ale nudne, szkoda ze jak bomba przestaje działać nic się nie dzieje, morze nie ma końca gry?? dobra ocena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Pomysł nawet dobry, ale wykonanie słabe. A jak znudzi mi się multiplayer to se zrobię Blenderze grafikę jakiś bomb i zrobię se taką prostą gierkę :P Bo pomysł naprawdę ciekawy. 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi