Rewlisz Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nie miałem nic do roboty, więc narysowałem dwa loga GMClanu. Wzorowałem się na wyglądzie logów z YoYoGames.com . Grafiki są słabe, bo robiłem je bez żadnego większego starania. Logo nr 1 Projekt nr 1 Logo nr 2 Projekt nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 GMClan'u http://pl.wikipedia.org/wiki/Apostrof Jak nie masz nic do roboty, to ucz się polskiego >oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dobrze, fajnie, cool itd.. ale mam jedno "ale": Czy przypadkiem nie istnieje już temat do "chwalenia" się grafikami?... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Grafiki są słabe, bo robiłem je bez żadnego większego starania. Więc po co się nimi chwalisz? ;/ Jedyne co fajnie wygląda, to to 'falujące' tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 jak dla mnie to fajne grafiki :) Tylko co dalej z nimi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Tylko co dalej z nimi?? Nic... a co miałoby być? Przecież na stronie to się nie pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 rozumeim a moze by został ogłoszony konkurs na logo GMClan?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 cos mi sie zdaje ze pomysl nie przejdzie na 100%.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jak dla mnie to to nie jest nawet ładne. Białe paski puszczone rozmyciem Gaussa, półprzeźroczysta warstwa z "GMCLAN", i równie słaby napis... Logo przede wszystkim powinno być proste, ale ładne. A to nie jest proste, a na dodatek ma taką strasznie ponurą/monotonną czy jak to nazwać kolorystykę. I kurde odnoszę wrażenie, że autor chciał zaszpanować swoim super-mega-poziomem graficznym :P Jakby nie było: Po co ten temat? Do szpanowania własnymi grafikami istnieje już temat, jak to napisał Kuba. Także nie widzę potrzeby zakładania nowego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 A tak na boku - biedne to to. Obecne o wieeele ładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Oba są brzydkie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Tymon tak! stare logo i tak jest najładniejsze ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi