PoxiPol Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Tytuł:Balonik Gatunek:hmm, platformowka maybe Opis: wyjmij balonik z 6 lvl, nie trudnych, co ja mam tu sie rozpisywac, jest to sremake mojej starej gry ktora sformatowalem z dyskiem, zrobilem ja przez kompletny przypadek Autorzy: Programowanie:PoxiPol Fabuła:PoxiPol Grafika:PoxiPol i tla z gma Muzyka:Jozin z bazin i gm Screeny: Smiejcie sie i sciagajcie, czy tam na odwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Grafika: 1 - nie jestem pewny, czy Twoja ^^ Silnik - 2 Grywalnosc - 2 Po ześredniowaniu jakimś cudem wychodzi 1. Przykro mi, tak obliczyłem ;P Naprawdę nie wiem, po co publikujesz tą grę, skoro sam piszesz, że jest "niechcąca"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 badziewne sterowanie, do tego gdy nadlatuję na to miejsce lądowania, to i tak balon mi się niszczy <_< do tego pustki na planszy. ehh nic ciekawego... zrobilem ja przez kompletny przypadek To następnym razem, nie wstawiaj takich przypadkowych gier na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 z ladowaniem zrobilem aby za szybko nie ladowac, lol... A co do grafiki, to jest moja grafa 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 "Poxipol marzy żeby było miło, Poxipol marzy, żeby się spełniło! Do Poxpipola marzeń, dorzućmy jeszcze to, aby ta dziwna gierka, nie skompromitowała go!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 A co do grafiki, to jest moja grafa 100% to niebo też sam rysowałeś :D a co do gry to : gameplay 2/5 grafika 1/5 pomysł 2/5 najbardziej badziewne jest to cholerne sterowanie następnym razem nie dawaj "przypadkowych gier na forum" 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dam 1 ,bo u mnie ten balon już w pierwszej planszy nie chce się zatrzymać ,a klikam wszystko klawiaturą, lata cały czas w górę i w dół :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Widać że się nie wysiliłeś... mogłeś ją trochę dopracować :) jeszcze pare drobnych poprawek i git :P a na dzień dzisiejszy to dam Ci 2/5 na zachętę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Daje 2 na zachęte ale gra jest spoko nie pobieram bo widze Screenach jaka jest to gra ;) WARN, traktuje to jako SPAM, ponieważ oceniasz coś, w co nie zagrałeś... Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Grało mi się przyjemnie, no ale wszystko takie o. Grywalność 3/5 Grafika 2/5 Dźwięk 1/5 Bo trudnych obliczeniach wyszło, że jest 2/5 więc dam...dam...dam 2.5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Lekka kicha, gra jest niedopracowana, i levele takie... puste. Daję 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Gra jest niedopracowana, ale nie jest tragicznie. Tylko że strasznie denerwujące sterowanie. Mogłeś dać że balon leci sam do góry przy trymaniu strzałki w górę, a nie takie sterowanie że trzeba ciągle łoić w tą strzałkę :). Aha jeszce jedno po chol*re dajesz tu gre robioną przez przypadek?To tylko obniża poziom tego forum (chodzi mi o samą grę, bo do jej autora nic nie mam :twisted: ) Dam 1.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi