starhedgehog Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Temat: Kreskówkowa Postać (obrazek) Zasady: Są dwie zasady : Po pierwsze : obrazek musi być w kreskówkowym stylu . Można używać gradientu ,wypełniania ,linii ... itp. Po drugie : Postać może być z kreskówki (np. Klan na Drzewie , Simpsonowie) , gry video (np. Sonic the Hedgehog) czy komiksu (np. Garfield) . Zakończenie: 14 września 2008 (niedziela) ,godzina 24:00 Ocenia/ją: Sonda będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ale konkurs się już zaczął?? Ja nic nie robie nie mam talentu do rysowania:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 gry video (np. Sonic the Hedgehog) Odwołaj to, bo pewnie n00bki posypią ripami, albo najwyżej podaj rozmiar minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Sam też startujesz? I czy ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Został ten konkurs przez kogoś zatwierdzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 W sumie dla mnie jest ok, więc nie widzę problemu. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 A moze byc to animacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No to przydałyby się jeszcze dozwolone rozmiary... Tymon, czemuś nick zmienił? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @Nobody - o kurde tez zauwazylem!!!! Wstawie jedna z moich najprostszych grafik, aby nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Po drugie : Postać może być z kreskówki (np. Klan na Drzewie , Simpsonowie) , gry video (np. Sonic the Hedgehog) czy komiksu (np. Garfield) . kur-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 O co ci chodzi harv? Nie moze byc to nazwane kreskowka? znaczy sezamkowa ulica? jak tak to juz od starhedgehoga zalezy... jesli niechcesz abym uzyl tej tamtej grafy to wez ta do konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Został ten konkurs przez kogoś zatwierdzony? tak ,przez Dark Maximala ,miał wystartować już w wczesne popołudnie ,ale była dyskusja przez wiadomośći . jesli niechcesz abym uzyl tej tamtej grafy to wez ta do konkursu Dobrze ,może być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 W paincie bardzo znana postać worm : ... Hehe skromnie co do poprzednich, czasu mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 CARTMAN! @up: a wormsy to kreskówka? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 http://pixeljoint.com/pixelart/35566.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @Poxiklej: już przez wiele postów się spsiłeś, ale teraz uwarzam że śmierdzisz. ;/ Nie ładnie sie podpisywać pod czyjąś pracą. Myszka Miki (W zbroi, bo mi sie nie udawaly spodenki): ... I Fryz(z 4 godziny robilem fryzure, lol): ... blee, nie chce mi sie, juz dosc sie nadetalowalem tutaj, a co dopiero nimacje?!?!?!? RZAL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 http://pixeljoint.com/pixelart/35566.htm Też szukałem, ale nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Poxipol nie ładnie ripować ;x poxipol (grzybol_95@tlen.pl) yourself 16:25:52 spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 napisalem ze na innej stronie je wsadzilem nie? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Belfast, Ireland? http://www.ff-xiii.net/ ? Ok, to ja wyślę Ci PW na tej stronie i odpowiedz mi zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dobra, sory przyznaje sie... chcialem sie tylko popisac... kiedys tego goscia znalem, nawet mialem msn... i tak sobie zripowalem, a co mi tam... Mozecie mnie wyzywac i wszystko ale mnie to nie obchodzi, mozliwe ze wiekszosc z was sie podaje za kogos kim naprawde nie jestescie, life is brutal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Noo... wiesz. Jak na przykład ja chcę się popisać to daję z siebie wszystko, a nie idę na na łatwiznę i używam gotowca. :) Po za tym to jakie dane kto podaje to jego sprawa. Kwestia zaufania i uczciwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 to co mam zrobic aby odzyskac poprzednia reputacje? Zdenerwowalem sie na Pietera i juz mi bylo wszystko jedno, a teraz kurde zaluje, zaraz zrobie cos sam i znajdziecie to tylko i wylacznie na tinypic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @up: a wormsy to kreskówka? =o Po drugie : Postać może być z kreskówki (np. Klan na Drzewie , Simpsonowie) , gry video (np. Sonic the Hedgehog) czy komiksu (np. Garfield) . Hmmm. Moja praca: Dziwadełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 @Jaklub: rzeczywiście ;p Mój błąd, nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. =p A dlaczego ten luigi ma wypięte małe palce? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a co mi k-wa zalezy, i tak nie wygram - robione kiedys w paincie w 5 min nie ma co oceniac - tylko sie smiac jak pisalem robione kiedys na odpieprz do gry [sprawdzalem czy uda mi sie zrobic] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 To juz nie jest rip, od godziny 17 nad tym pracowalem, a do tego zebyscie mi uwierzyli wloze 3 pliki po kolei jak to wkladalem, blagam uwierzcie mi (PANIKUJE, bez powodu naprawde) Kontury: Kolorowanie: I odwalone rozmycie (przestalem byc optymistyczny): Jest to Kajko z komiksu Kajko i kokosz bazowalem sie na okladce pod tytulem "Skarby Mirmila" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ręce wyglądaja jak skrzydła, szczególnie prawa. Do tego ta czapka (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 O kurcze, widac zle ja zamalowalem rece, ten rekaw po prawej jest za dlugi... A co ty masz do czapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dlaczego dłoń jest przed brzuchem, ale za paskiem? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi