Skovv Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam.Mam prosbe.Otorz znalazlem przyklad,przerobilem go ale nie wiem jak dorobic mmo(gra przez neta).Probowalem sam to zrobic na wiele sposobow ale nie dalem rady.Moze ktos mi dorobic mmo? Oto link http://wyslijplik.pl/download.php?sid=IG0K3X67 Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Najlepiej zrób sam, przecież nikt ci nie zrobi mmo od tak se... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ehh...probowalem...znalazlem jakis przklad fajny...pisalo jak zrobic serv i dolaczanie,widocznosc i liste i zrobile tak jak pisalo...ale moze jestem za tepy na takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Może... Jak nie umiesz to nie rób, proste. Najpierw zrób coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ehhh...ja poprostu chcem se z kolegami pograc.Inne gry nam sie znudzily.Fajnie by bylo pograc w gre z grafa TopDown,przez neta :] Poprobowalem jeszcze zrobilem cos taiego ale nie dziala.moze ktos poprawic? Bylbym bardzo wdzieczny Link: http://wyslijplik.pl/download.php?sid=a5XOzXKM Z gory dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 pamętaj, nikt Ci nie zrobi gry, każdy ma swoje własne zajęcia i problemy. Jeżeli tak bardzo chcesz pograć w grę online z widokiem top down to almora się kłania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 strzelanki sa lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi