kuba351 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Zrobie grafiki prosze podac: -rozmiar -co to ma byc -inne zastrzeżenia Grafiki mogą byc do piero jutro po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 żołnierz z karabinem, top-down, 64x64 tak na probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Mój żołnież nie jest chyba dobry ale się starałem !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 o.o co to jest? gluty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 A pixelart umiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Nie. tylko troszeczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 powiem tak.. zrezygnuj od razu ;p albo poćwicz i dopiero pisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jeśli ktoś miał by użyć tego "potwora" czy inną istotę którą narysowałeś, to nie ujdzie bez maski... za bardzo rozmyte, i pixele mieszają się z tłem. ;/ Ale i tak się nie zniechęcaj, :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Przesadzacie, żeby zrozumieć jego obrazki po prostu trzeba wykazać się znacznie większą niż przeciętnie wyobraźnią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 smok top-down 64x64. pokaz na co Cię stać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 to ja poproszę ładną ciężarówkę top down, 200x150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A ja chce isometrycznego ludzika, widok taki jak w platformowkach, topdown ;P Nie podoba mi sie, wczym to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A ja chce isometrycznego ludzika, widok taki jak w platformowkach, topdown ;P Jeśli chciałeś być zabawny, nie udało ci się. Znowu. A autorowi tematu sugeruję, aby przestał używać rozmycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 @Jaklub - wdlog mnie rozmycie jest ok, ale wicej kolorow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Gadałem raczej o tym pseudo-żartobliwym zamówieniu. Do twoich gustów nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 imo rozmycie sux, kolorow jest duzo wlasnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zrob bossa mafii widok jak w platwormowce, w marynarce, troche lysawy. wysoki. 64x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 wczym to robisz? To jest bodajże zbrush lub inny mu podobny. Do tego po tym "żołnierzu" widać, że autor wogóle nie umie takich programów obsługiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi