Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Co myślicie o czarnej dziurze którą tworzą w Szwajcarii? Jakie są wasze odczucia? Czy zginiemy za kilka minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ty umrzesz, zeżrą cie spamboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jedyne co się martwię to byle by zamoczyć korzonka przed śmiercią ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dokładnie o tym samym pomyślałem niech poczekają jeszcze z rok xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Musieliby coś ewidentnie spieprzyć (postarać się?), żeby zrobić czarną dziurę. A wy tylko o zamaczaniu korzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 lol, to teraz seks nazywa się zamaczaniem korzonka ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ee ale rozumiem że wiecie o co chodzi? W Szwajcarii robią testy na mini czarne dziury (o srednicy ok. 2 cm) lecz to znika po 0.001 sec. Ale jak by coś spieprzyli to po nas. W kazdym razie kiedyś i tak się spotkamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no i co z tego ze zginiemy? moze po drugiej stronie tez mozna tworzyc gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Chodzi ci o Wielki Zderzacz Hadronów? To NIE są "czarne dziurki", tylko zderzanie protonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja nawet nie wiem o co kaman, prosiłbym o jakiegoś linka z info, z góry dzięki ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1821244,16,1,1,item.html. I to są czarne dziurki. Dzisiaj zaczęli robić testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Co myślicie o czarnej dziurze którą tworzą w Szwajcarii? Jakie są wasze odczucia? Czy zginiemy za kilka minut? ŻRYJ Szansa na to iż powstanie CZARNA (cześć kamrat) dziura jest równa szansie przeniknięcia kubka z wodą przez stół Enjoy your stupidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 lol, onet.pl => sam se to czytaj ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Onet, czytasz to g**no? A więc chodziło ci o to coś? - Prawdą jest, że w trakcie eksperymentów w akceleratorze mogą powstać miniaturowe czarne dziury. Jednak te twory nie będą żadnym zagrożeniem. Pojawią się na ułamek sekundy i znikną, rozpadając się na zwykłe cząstki elementarne, składniki każdej materii - zapewniał. Czyli możliwe jest, że dziurki powstaną, ale nie napisano "na pewno", tylko "mogą". I będą niegroźne. Ja się nie boję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jeżeli prawdą jest to co piszą na onecie, to testy zostały wykonane już dzisiaj, jak widać nic nam nie jest, a ja i mój penio jeszcze żyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jeżeli prawdą jest to co piszą na onecie, to testy zostały wykonane już dzisiaj, jak widać nic nam nie jest, a ja i mój penio jeszcze żyjemy Nie dyskryminuj nieumarłych ty rasisto pieprzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Co myślicie o czarnej dziurze którą tworzą w Szwajcarii? Jakie są wasze odczucia? Czy zginiemy za kilka minut? żal mi autora tego tematu, totalna lama i niedoruchany newb. Nigdzie nie stworzyli żadnej czarnej dziury, chodź jedyna istniejąca którą zaobserwowano to w głowie Tidimela się znajduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 OMG LOL. Posłuchajcie troche telewizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 nie przeklinaj dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja tu chciałem z wami podyskutować o porzadnych sprawach a wy jak dzieci sie zachowujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 to ty zachowujesz sie jak dziecko, piszesz bezsensowne tematy, i mylisz ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja tu chciałem z wami podyskutować o porzadnych sprawach a wy jak dzieci sie zachowujecie To ty źle interpretujesz informacje z lipnego źródła. Podaj lepsze (i zrozum przede wszystkim, że oni nie robią tam czarnych dziurek) i bardziej przejrzyste, wtedy pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 OMG LOL. Posłuchajcie troche telewizji. Lubie barszcz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 on nawet pewnie nie wie jak nazywa się ośrodek i nazwa tego urządzenia, a kiedy to przeczyta na pewno poszuka gdzieś na necie żeby nie wyjść na totalnego "newba". Tak to już jest ehhh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 To tylko kwestia czasu!!!NAJBLIŻSZEGO CZASU!!!Az Pan Miłosierny okaże swój słuszny GNIEW!!!Ja nie straszę,ja ostrzegam z serca wypełnionego miłością i bojaźnią Bożą!!!!Wszystkich którzy podważają Wolę i Prawa Boże czeka nieunikniona KARA!!I nie chciałabym byc w skórach tych"naukowców"którzy już za niedługo poznają czym jest bunt poprzez wchodzenie w kompetęcje stwórcze Wszechmocnego!!!Wkrótce poznają niezmierzoną Potęgę i Majestat Boga!Chciałabym zobaczyc wtedy ich miny!Uśmiech zgaśnie im na zawsze a w sercach zapanuje trwoga,przerażenie i błagalne wycie o łaskę!Lecz wtedy będzie za późno!Albowiem Pan nasz jest Miłosierny ale do CZASU(o czym radziłabym NIGDY nie zapominac)!!! MEGALOLZORD! XD a pod spodem komentarz ;p Zażyj leki. 10.09.2008 16:07 ~fachowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja tu chciałem z wami podyskutować o porzadnych sprawach a wy jak dzieci sie zachowujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Godness, Tidimel pooglądaj trochę telewizji, poczytaj trochę na necie (z pewnych źródeł, nie mylić z Onetem) i będzie fajnie. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_Zderzacz_Hadron%C3%B3w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tidimel, wróć, jak Ci jądra dojrzeją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Żal mi was. Zamykam temat bo widzę że nie mozna tu poważnie porozmawiać... Wystarczyło posłuchać teleexpress dziś wieczorem, albo poczytać gazetę kilka dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ta dyskusja jest imo zbyt ciekawa żeby od razu zamykać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi