biały_wilk Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Będę tutaj umieszczał stworzone przeze mnie grafiki pojazdów bojowych z II Wojny Światowej widziane z lotu ptaka. Postaram się, aby pojawiały się one w miarę regularnie, póki co prezentuję model sowieckiego czołgu T-34/76 (wczesna wersja). Jest on dokładnie odtworzony, zawiera wszystkie elementy, jakie się na nim znajdowały, ma zachowane odpowiednie proporcje (każdy pojazd będzie w tej samej skali). Poniżej znajdują się grafiki w dwóch rozmiarach. Jeżeli ktoś będzie chciał wykorzystać modele pojazdów to niech da mi znać, zrobię wtedy korpus i wieżę osobno (na razie są pokazowo razem) i umieszczę oryginalną grafikę (przed pomniejszeniem) aby każdy mógł dopasować rozmiar czołgu do swoich potrzeb. T-34/76 w rozmiarze do gry w której np. jeździ się czołgiem T-34/76 w rozmiarze pozwalającym łatwiej dostrzec szczegóły Pojazdy będą pojawiać się w różnych wersjach i malowaniu. Wkrótce zrobię listę, które modele mam zamiar wykonać. Jeżeli mielibyście jakieś życzenie, co do modelu (np. odwzorowania jakiegoś mniej znanego pojazdu) to proszę o kontakt. Proszę nie wykorzystywać grafik bez mojej wiedzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A czemu one takie rozmazane, to raz? A dwa - jest już temat, do chwalenia się grafikami. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi