starhedgehog Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Hehe ,mój konkurs : Temat: Zestaw Minigier Zasady 1.Grafika nie może być zripowana z gier (czyli music być custom) . 2.Musicie dać creditsy w opisie gry przed właściwą grą . 3.Gra musi działać pod Vistą (konwerter) . 4.Minigier musi być co najmniej 3 . Zakończenie: 12 września 2008 (piątek) ,godzina 24:00 . Ocenia/ją: Sonda będzie . Zatwierdzone przez Dark Maximala E:Żadna praca nie przysła ,proszę zamknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 hmm zrobienie minigierek i do tego sporo czasu ;> kurcze, może w końcu coś zrobię :D 1.Grafika nie może być zripowana z gier (czyli music być custom) . 2.Musicie dać creditsy w opisie gry przed właściwą grą . A własna grafika i brak creditsów może być? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A własna grafika i brak creditsów może być? :P Musisz dodać do creditsów ,że grafika jest cała twoja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A jakieś nagrody będą ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A jakieś nagrody będą ? Zrobi ci Grę Dziękczynną, tak jak Arion. Może wezmę udział. Jak będzie mi się chciało. Tylko te warunki głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Przez 3 zasadę nie startuję. Nie chce mi się nic konwertować, o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Przez 3 zasadę nie startuję. Śmieśzny jesteś ;o . Użycie konwertera to rzeczywiście w cholerę roboty, a zresztą, zawsze możesz skorzystać z GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To ja wstawie 3 catch the clowny z rozna grafika ;) jako jesdyny wrzuce w konwenter i wygram!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 juz zabieram sie do roboty. mam nawet fajny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jakie są te nagrody, bo mnie to interesuje. To ja wstawie 3 catch the clowny z rozna grafika jako jesdyny wrzuce w konwenter i wygram!!! Bóg właśnie zabił kotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A co sie wszyscy do tego kotka przyczepili??? Ehh juz dostalem 1 wiadomosc na pm, wkurza mnie to... na razie jeszcze gma nie zainstalowalem... po formacie... harv jesdyny startujacy ;) A co do tej gry dziekczynnej, co to ma byc? ty prosisz co to za gra ma byc a Jaklub tobie robi? czy on robi bylejaka gre w ktora tylko ty grales, i mozesz creditsy na siebie przepisac? bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 co do tej gry dziekczynnej, co to ma byc? ty prosisz co to za gra ma byc a Jaklub tobie robi? czy on robi bylejaka gre w ktora tylko ty grales, i mozesz creditsy na siebie przepisac? bo nie wiem Żartowałem sobie z "gry dziękczynnej" Ariona, która wychwalała Ferviego pod niebiosa z informacją na końcu, że za każdym razem, gdy Fervi mu pomoże, zrobi mu taką grę. A co sie wszyscy do tego kotka przyczepili??? Masz to w sygnaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Fajna sygne masz :P, podoba mi sie ta orginalnosc;) CZy Gm 7 Napewno dziala na vista? Bo mam pelna weersje ;) teraz klucza szukam (oczywiscie kupilem sam,bo do gm 7 klucza nie znajdziesz w necie, tak dodalem aby czasem zaden mod nie pomyslal ze illegal ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 CZy Gm 7 Napewno dziala na vista? Tak. Ależ wyczerpujący post Marmocie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Nie startuję. Ja zwykle robię gry w Delphi, ale gry i programy robione w Delphi 7 na Viście nie działają (testowane na laptopie kolegi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @TuxMan - lol to wzuc w konwerter ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @TuxMan - lol to wzuc w konwerter ;/ TEN KONWERTER DZIAŁA TYLKO DO GIER Z GMa. [wali głową o biurko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Lepiej przestańcie pisać offtopy, bo jeszcze Bóg ześle jakiegoś psiego Hitlera i zrobi koci Holocaust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 to niech znajdzie jakis konwerter do delphi... Odczepcie sie od mojej sygnaturki!!!! Moja kochana... Sygnaturka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Nie startuję. Ja zwykle robię gry w Delphi, ale gry i programy robione w Delphi 7 na Viście nie działają (testowane na laptopie kolegi) To ściągnij Turbo Delphi i w nim rób. Zresztą, z tego co czytałem na sieci, to wystarczy ustawić tryb zgodności i już działa na Viście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi