Harrrry Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Przydał by się jakiś lepszy/ładniejszy HUD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 co ładniejsze ?? co to jest HUD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 co to jest HUD ? HUD to jest cały interfejs, na który składa się to co, wyświetal się na planszy, typu wskaźnik życia, amunicji. Ogólnie, to co gracz widzi na ekranie Tutaj masz przykład HUDa. wszystkie ikony i informacje, które są wyświetlane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Mam nadzieję, że wyciągnął wnioski z błędów i już ich nie powtórzy. Krytyka właśnie po to jest, a jak ktoś się zraża po krytyce do czegoś, to raczej nie jest to przeznaczone dla niego ;p . Zależy jaka krytyka. Konstruktywna jest potrzebna jak najbardziej, ale co wnoszą takie komentarze? wszystko jest kompletnie do kitu. Dno, totalne dno. Ta gra zasługuje na ocenę -(10000^10000)/5 Okropieństwo. Eeeee żal.pl? PS: sory za tak późne odpowiadanie, ale tak od czasu do czasu tu zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 pomyślę o tym a tym czasem nowy screen z powstania i poprawiłem cegiełki :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Chyba dalej za dużo tych cegieł. Niepotrzebnie tworzysz takie "skupiska" - lepiej rozłóż je mnie więcej na całej planszy gdzie miejscowo będzie ich więcej, miejscowo mniej a miejscowe wcale :P Aczkolwiek gra wygląda ciekawie i czekam na premierę ;) A co do HUD - faktycznie mógłbyś go poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Zależy jaka krytyka. Konstruktywna jest potrzebna jak najbardziej, ale co wnoszą takie komentarze? PS: sory za tak późne odpowiadanie, ale tak od czasu do czasu tu zaglądam. dzięki zbysheck ktoś wreszcie stanął w mojej obronie :) lepiej późno niż wcale :) @Sirluki ten HUD spróbóję jakoś poprawić a co do cegieł to troche je rozrzedzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 wez powycinaj kawalki, zmniejsz o 50% i gotowe http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif http://awf.brickriver.com/files/oPictures_...paul_rubble.jpg http://www.davefreeman.tv/Greensburg/P5110016%20(Large).JPG http://www.incredible.org.uk/uploaded_imag...bble-724357.jpg http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...s%3Dpl%26sa%3DN a.. i zrob samochod na szaro, a nie jakies pstrokate kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 wez powycinaj kawalki, zmniejsz o 50% i gotowe a.. i zrob samochod na szaro, a nie jakies pstrokate kolorki nie zrobię na szaro ew. na jakiś wyblakły zielony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Pierwsze słyszę, żeby hitlerowcy jeździli biało-zielonymi wozami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 beeeee tam a czy wszystko musi być realne, dobra zmienię trochę kolorystykę i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Jesli o HUD do takiej gry chodzi to wg mnie najlepszy jest jakis maly nie przesadzony w ktoryms rogu. Ale chyba najlepiej dolny lewy. Jesli o kolorystyke chodzi to w ciemniejszych kolorach ta gra powinna lepiej wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Mi najbardziej na screenie nie pasują apteczki i pianino. Apteczki są moim zdaniem zbyt jaskrawe, a pianino płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 o dzięki użyje tych grafik :) @edit Faktycznie gra z tymi grafikami wygląda nieco lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 To kiedy można się spodziewać fulla? Są jakieś postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 właśnie wrzuć jakiegoś screena albo lepiej trailera...albo lepiej demko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 to potem, ponieważ muszę rozwiązać pewien problem, ale obiecuję, że wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nowy rok się zaczął, a gry jak nie było, tak nie ma. Kiedy zakończysz pracę na 4 poziomem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nowy rok się zaczął, a gry jak nie było, tak nie ma. Kiedy zakończysz pracę na 4 poziomem? Bardzo możliwe iż będzie to Super Długi I Niemożliwy Do Przejścia Level Bez Apteczek (SDINDPLBA), dlatego jest tyle czekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 lolik to mój ziomal co wy chcecie od niego,jak on tą grę robi,najbardziej mi się podoba z gmclanu,może kiedyś zrobie coś z nim jak będzie chcieć a parszywą 12 oceniam na 5 ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Robienie gry wymaga czasu, nie oczekujcie co chwilę nowych screenów czy trailerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 przepraszam, ale mam zastój ponieważ mam ostatnio sporo na głowie, ale jutro spróbuję coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi