LolikZabijaka Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 cześć czy można jakoś wrzucić plik ogg do gma (nie próbóujcie mi wciskać jakiś konwerterów bo mi tylko kawałem pliku przerobią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 supersound.dll :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (nie próbóujcie mi wciskać jakiś konwerterów bo mi tylko kawałem pliku przerobią) ._. ? Mi tam zawsze jakoś cały plik konwertuje :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 supersound.dll :) skąd go wezmę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ze strony która ci wyskoczy w google, kiedy wpiszesz "supersound dll" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi