Japanstache Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Zapowiada się smakowicie;> Będzie możliwość zakupu broni w internecie i urządzenia masakry w centrum handlowym? Tak czy siak, czekam na premierę^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Teraz spotykam takie problemy, których w GMie by nie było oho, i po Sivile;/ A jak ma się sprawa z rozbudową domu i jego wyposażeniem? Robiłeś coś w tej sprawie? No i możliwość kupna nowego domu, ewentualnie zamieszkanie w bloku tudzież kamienicy, i użeranie się z sąsiadami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 No Sivile nie odpuszczę :P. Z rozbudową domu / mieszkania NIE. Tak samo z kupnem nowego domu NIE. Tyle tej roboty przy tym że chce jak najszybciej skończyć ten projekt :P Zrobię to co było w planach + szpital + tzw. easter eggs :P + i dużo dużo innych bajerów (No i wiadomo samochody też będą (ale jeździć nimi nie)) ale za to rowery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Z rozbudową domu / mieszkania NIE. Tak samo z kupnem nowego domu NIE. (...) (No i wiadomo samochody też będą (ale jeździć nimi nie)) Rozczarowanie;/ a miało być tak pięknie. Co to za symulator życia, gdzie nie można jeździć bryczką? Trudno... Tyle tej roboty przy tym że chce jak najszybciej skończyć ten projekt Jak będziesz się zbyt bardzo śpieszył, to za wiele dobrego z tego nie wyjdzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Tak wioska taka duża że w 2 minuty przejdziesz ją wzdłuż to nie ma sensu robić jazdy bryką gdyż to będzie bez sensu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Tak wioska taka duża że w 2 minuty przejdziesz ją wzdłuż to nie ma sensu robić jazdy bryką gdyż to będzie bez sensu :) To chociaż komunikacje miejską :P Takie chodzenie po pewnym czasie zacznie być denerwujące :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 No to właśnie po to będzie poczciwy stary rower po dziadku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No to ją powiększ :) To chyba nie problem. Nie do każdego budynku trzeba mieć możliwość wejścia ;) Bo to prawda. Wyobraź sobie. Grasz w tą grę już 3 godziny. I ciągle chodzisz... chyba to się w końcu znudzi. A bohater chodzi po siatce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Nie, wszystko jest dobrowolne co do poruszania sie :D ja to jestem spec w sivile, bo jako jeden z niewielu gralem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Nie, wszystko jest dobrowolne co do poruszania sie :D ja to jestem spec w sivile, bo jako jeden z niewielu gralem :P tak? who cares ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Nie szpanuj <_< A dobrowolne to nie jest, bo postać chodzi w 4 kierunkach. Więc myśl co piszesz. A jazdę na rowerze już zrobiłeś? Bo jestem ciekaw, jak by wyglądał ten bohater na rowerze :P Jakoś se tego wyobrazić nie mogę :P (jak masz, to pokaż screena ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A wiecie co mnie wkurza ? Że męczę się, podrzucam takiemu kolesiowi grafiki, poprawiam, staram się, a ten nawet o mnie nie wspomni... PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ups sory. Już poprawiam. Czasem się zapomina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 to ty mu robisz grafę? jak tak to respekt niezła UP@ ale posty lecą szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Tak na prawdę to dużo ludzi robi/ robiło grafy. Napisalem w 1 poście co i jak. Kolesia na rowerze będę niedługo robić. Tylko narazie zastanawiam się nad tym jak to bedzie wyglądać (pochylenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 We wczesnej wersji do roboty wiele nie było, ale wiem że to się szybko zmienia, więc mam nadzieję że gra będzie przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 No i wielki +, że projekt w C++ Powiedzcie mi co to za różnica w czym gra jest robiona? ;/ Może być nawet w Assemblerze, ważne żeby była dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witajże GMC. No i jazda rowerem zrobiona. Looknijcie na bloga :). Komentujcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 te ręce tragicznie wyglądają. Są zbyt długie i chude;/ Po prostu nie pasują do reszty ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Aj tam, skrócić o parę pikseli i będą dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Metalowiec i noc. Jak wiadomo Metalowiec najlepiej czuje się w nocy więc zrobiłem takiego właśnie screena :) Wszystko na blogu, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Czy noc zmienia już coś w zachowaniu samochodów/ludzi w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No wiadomo - mniejszy ruch. Ludzi prawie nie widać tylko od czasu do czasu jakiś metal bedzie przechodzić :D, albo ktoś z pracy będzie wracać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 1. "Środek" światła powinien być jak dla mnie trochę wyżej :P 2. Rozmyj trochę te światło. Albo chociaż AA daj, bo to naprawdę głupio wygląda :P I ręce tego metalowca są jakieś takie... zbyt jasne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi