Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam Zainspirowany tematem "Czy jesteś prawdziwym graczem?" postanowiłem zrobić taki forumowy turniej na najlepszą grę komputerową/konsolową. W tym temacie każdy może zgłosić 2 gry/serie do turnieju. Gdy zgłoszone zostaną 32 pozycje wylosuje 8 grup i w ciągu 2 dni każdy będzie mógł w każdej grupie rozdać 4 punktów. Po upływie 2 dni z każdej grupy wyjdą 2 gry i wylosuje pary :D Wtedy będą następne dwa dni i w każdym meczu każdy będzie mógł oddać 1 głos. Zostanie 8 gier, potem 4, a potem 2 i mamy finał w którym wyłonimy najlepsza grę :D Tak więc ja zgłaszam: -Crash Bandicoot - Seria (głównie z uwagi na pierwsze 4 części) -Spyro The Dragon - Seria (z uwagi na pierwsze 3 części) Czekam na wasze propozycje na najlepszą grę :D Będę edytował ten post. Aktualnie zgłoszone pozycje: 1. Crash Bandicoot 2. Spyro The Dragon 3. Metal Slug 4. Mega Man 5. Painkiller 6. Mortal Kombat 7. Tekken 8. MX vs ATV Unleashed On the Edge 9. Silent Hill 10. Clive Barker's Jericho 11. Doom 12. Super Mario 13. Patapon 14. Quake 15. Tony Hawk 16. World of Warcraft 17. Age of Empires 18. Pro Evolution Soccer 19. Harvestmoon BTN 20. Fable 21. Prince of persia 22. GTA 23. Jedi Knight 24. Dungeon Keepper 25. Evil Islands 26. Team Fortress 2 27. Half-life 28. The Legend of Zelda 29. Metal gear solid 30. Resident Evil 31. Catch the Clown 32. Settlers ----------------------------------------- Mamy już 32 dwóch uczestników więc nadszedł czas na losowanie grup. Oto one wraz z aktualną punktacją: Grupa A: 1. Crash Bandicoot /34 2. Pro Evolution Soccer /16 3. Clive Barker's Jericho /3 4. Jedi Knight /3 Grupa B: 1. Mega Man /9 2. Settlers /16 3. Painkiller /17 4. Resident Evil /14 Grupa C: 1. Quake /18 2. Prince of persia /11 3. GTA /15 4. Spyro The Dragon /12 Grupa D: 1. Metal Slug /19 2. Tony Hawk /13 3. Fable /9 4. Tekken /15 Grupa E: 1. Metal gear solid /13 2. Silent Hill /7 3. Age of Empires /16 4. Half-life /20 Grupa F: 1. Patapon /8 2. World of Warcraft /12 3. The Legend of Zelda /14 4. Team Fortress 2 /22 Grupa G: 1. Catch the Clown /6 2. Super Mario /20 3. Doom /28 4. MX vs ATV Unleashed On the Edge /2 Grupa H: 1. Mortal Kombat /22 2. Harvestmoon BTN /11 3. Dungeon Keepper /18 4. Evil Islands /5 W każdej grupie oddajemy 4 głosy (nie oddanie głosów w jakiejś grupie równoważne jest z przekazaniem 1 pkt każdej z gier) :P Głosowanie kończy się 1.09.08 o 18:15 :) ------------------------------ No i skończył się etap grupowy. Czas na ćwierćfinały :D Oto wylosowane pary: 1. Crash Bandicoot 7-9 Age of Empires 2. Painkiller 7-8 Super Mario 3. Quake 13-2 The Legend of Zelda 4. Metal Slug 11-3 Dungeon Keepper 5. Half-life 10-5 Settlers 6. Team Fortress 2 3-13 GTA 7. Doom 9-7 Pro Evolution Soccer 8. Mortal Kombat 5-11 Tekken Głosowanie się kończy 2.09.08 o godzinie 22.30 :D Każdy oddaje 1 głos w każdym meczu (chyba że w jakimś nie chce oddawać). ------------------------------------ Półfinał :D Oto wylosowane pary: 1. GTA 1-0 Doom 2. Age of Empires 0-0 Half-life 3. Tekken 1-0 Super Mario 4. Quake 0-0 Metal Slug Kończymy 6.09.08 16.30 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Był podobny temat. https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=171395 Zajmijcie się czymś porządnym a nie sracie z następnymi głupimi tematami. EDIT: Nie ten link ;[ https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=134420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Seria Metal Slug(wskazanie na 3) Seria Mega Man(wskazanie na 3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Painkiller seria Mortal Kombat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 1. Tekken Dark Resurrection 2. MX vs ATV Unleashed On the Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Silent Hill - cała seria (ze wskazaniem na 1 i 2 część) Clive Barker's Jericho - nie jest może rewelacyjna ale jakimś cudem mnie wciągnęła :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Doom 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Super Mario (wszystkie części poza sportówkami i innymi bzdurami) Patapon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Seria -=([Quake])=- (ze wskazaniem na 1 i 2, no i trochę też trójeczkę ) Seria THPS (Może i nowsze części są już mocno komercyjne, ale nadal jest to dla mnie świetna zręcznościówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Seria AoE (poza trójką, bo to crap). Warcraft III RoC + tFT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 WoW \o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Seria AoE (poza trójką, bo to crap). Warcraft III RoC + tFT AoE to jest skrót od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Age of Empires. Klasyka, miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Wolf 3D!!!!! Wszystkie settlersy!!!!11! WAcki!!!! Colobot!!!(kurde co mi wpadlo do glowy z tym colobotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Pro Evolution Soccer ^^ (Cała seria) EDIT ahh dwie, to jeszcze Football Manager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 sim live (z uwagi na 1 część) hit the ball a tak serio: harvestmoon BTN Fable Dla mnie 2 gry to za mało ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Hold the button!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] (musialem to napisac bo przycik juz trzymalem przez 5 godzin ehhh...); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitTive Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Skoro Fable i Painkiller już są no to zgłaszam: 1. Seria Prince of persia 2. No i z tego powodu ,że nie mam pomysłu co wybrać, GTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Serie: - Jedi Knight(zwłaszcza Jedi Outcast) - GTA(zwłaszcza San Andreas i cześć 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 "Dungeon Keepper 2" i "Evil Islands" PS: Szkoda że tak mało możliwości, przydało by się więcej, gdyż mam w głowie kilka tytułów. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Cała seria Half-Life (z dużym wskazaniem na HL1 oraz HL2, z mniejszym na HL2:EP1 i HL2:EP2, oraz z jeszcze mniejszym na poszczególne odmiany HL1 typu Blue Shift, Decay, Opossing Force, oraz bez żadnego wskazania na jednoplanszowe wersje czyli Half-Life: Uplink oraz Half-Life 2: Lost Coast) i Team Fortress 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Pisząc w pierwszym poście "gry/serie" miałem na myśli że jeżeli jest seria to zgłaszamy całą seria bo bez sensu jest na przykład zgłaszać oddzielnie Tekken 3 i Tekken 5 albo Crash 3 i CTR. Tak jak bez sensu jest zgłaszać tylko jedną część :P Przynajmniej moim zdaniem. Wolf 3D!!!!! Wszystkie settlersy!!!!11! WAcki!!!! Colobot!!!(kurde co mi wpadlo do glowy z tym colobotem Zdecyduj się na dwie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Catch the Clown :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @Platyna: Zgłosiłem całą serię Half-Life, tylko napisałem co ja sądzę o poszczególnych grach tak mniej więcej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @Platyna: Zgłosiłem całą serię Half-Life, tylko napisałem co ja sądzę o poszczególnych grach tak mniej więcej ;p . To akurat nie było do ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 The Legend of Zelda: Twilight Princess :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Seria : Metal Gear Solid Seria : Resident Evil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 To ja chce settlers 3 i Spyro- gateway to glimmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Icewind Dale 2 Neverwinter nights SoU+HotU Dodałbym jeszcze serie LoK'a ale można dać tylko 2 gry ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że Harv robił sobie jaja pisząc CtC. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi