Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Przeglądając GMC znalazłem paczke gier z jakiegoś konkursu i jestem ciekaw kiedy będzie jakś nowy konkurs? Chętnie bym dał jakąś swoją grę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Konkursu nie będzie. Przynajmniej przez najbliższy miesiąc. NIe ja to ustalam, ale możesz być pewien że to co mówie to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 No w sumie 1 listopada to 3 urodziny tej strony, wiec wypadaloby zrobic, no ale jak Bigshark wie lepiej mimo, ze nic mu do tego, to moze sie jego poslucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 @Bigshark: Nie mów, jak nie wiesz! Przez ciebie Ranma napewno nie zrobi konkursu do jasnej ciasnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Na 1 pazdziernika to pewnie większość niezdąży, ale może jakieś demka bo skoro to 3 urodziny strony! :) PS. Ja może demo zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Zastanowię się. ;) Chociaż kiedyś już pisałem, że na kolejne urodziny będzie kolejny konkurs. Macie kiepską pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Na 1 pazdziernika to pewnie większość niezdąży, ale może jakieś demka bo skoro to 3 urodziny strony! :) PS. Ja może demo zrobie. <{POST_SNAPBACK}> No na 1 października to nikt nie zdąży, ale na 1 listopada to spokojnie wszyscy zrobią. A co do wcześniejszego postu to troszke nieściśle go napisałem, chodziło mi oto że przez najbvliższy miesiąc nie będzie konkursu z kluczem do wygrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 z kluczem do wygrania.<{POST_SNAPBACK}> Muahahahahahahaha! ;] Ale 3 urodziny zapowiadają się spoko - 1 listopada, akurat na Wszystkich Świętych... nice ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 @Bigshark pomyliło mi się s tym 1 listopada. A co do konkursu to może wrzuce moje demko SCR z tylko dwoma wozami i jednym torem ( jak Marmot zdąży zrobić AI to wrzuce przeciwników). A o co chodzi z tymi kluczami? Bo nic o nich niewiem. :( EDIT: Ej! czy mi sie zdaje! czy do konkursu jeszcze 15 dni (musze się śpieszyć ):] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Co do tego AI, to mogę ci dać to co mam, trochę niedopracowane, ale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Marmot nie dawaj mi tego jeszcze bo za szybko narobie se smaczku! Ja co to bede pisał na gg OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Nie spieszcie się tak z tymi grami, bo nie wiadomo, jaki temat nam przygotuje Ranma. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ranma@ Daj jakiś temat i się coś zrobi :] Im wcześniej tym lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 heh... na pewno wezme udział ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 heh... na pewno wezme udział ;-) Pewnie dlatego, że zamiast obiecanego klucza, którego nie chciało mi się załatwiać, to dostałeś kasę. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Co? Za wygrany konkurs kasę!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Heh, ja chętnie wezmę udział. Chociaż znając moje szczęście (patrz ostatni konkurs) znów będe ostatni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ja proponuje zaczac konkurs 1 listopada do stycznia (3 miechy powinny starczyc) a kasa za wygranie konkursu jest bez sensu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Aktualnie nie obiecuję żadnych nagród. Zobaczy się. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ja też chcę xD ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jak konkurs będzie, zgłaszam się jako podłe, znienawidzone i ogólnie złe jury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Co Sadam dostał kase! A ile??? Jakiś temat to bez sensu, każdy woli coś innego najlepiej bez tematu. A oceniana by była oprawa i grywalność ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jak konkurs będzie to ja się zgłaszam, choć i tak pewnie nic mi nie wyjdzie :blink: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Sadam pewnie dostał 15 Euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 To tak na serio to może ustalimy date? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Od ustalania co i jak, to jestem ja. Jak ma się rozpocząć jakiś konkurs, to od 1 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ja sie do konkursow nienadaje :P.Zapewnie dużo pamięta moje FIRE :D zalezy jaki temat.Ja bym polecał przygodówke ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A ja proponuje... hm... konkurs na najlepszą grę, z akcją położoną w kosmosie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A po co taka powaga? Może najbardziej 'innowacyjna' gra w zakresie pomysłu (czyt. im głupszy/śmieszniejszy tym lepszy) ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Może njlepszą grę erotyczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi