Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam!!! Czy jest jakiś kod na odtwarzanie muzyki daną głośnością? np.30% Jak mnie ktoś nie rozumie to niech napisze to ja wyjaśnie bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Przepraszam że się wtrącam, ale czy kiedykolwiek przeszukiwanie dokumentacji komuś zaszkodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 a czy z mp3 to działa? bo u mnie jakoś bez zmian EDIT: Dałem taki kod i nic sound_loop(sound9) sound_volume(sound9,0.1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hmm a weź może przycisz głośniki do 20%? Albo spróbuj... sound_global_volume(wartość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie działa może z mp3 tak jest EDIT: Sprawdziłem z dźwiękiem typu wav i jest ok to chyba przez to że to mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 no to temat rozwiązany, nie ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No zamykam poradziłem sobie. Sciągnąłem konwerter i mp3 przerobiłem na wav i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ta i zamaist 3 MB, będzie 30MB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie zamiast 2,4 jest 4,9 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi