Cobra Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Mam problem chce w gierce zrobić profil gracza żebym wpisywał imię i wszystko co zrobił zapisywało by się, a gdy kliknę na "load game" to wszystko się wczyta.?? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Trzeba wykorzystać do tego pliki ini. Ale jak to zrobić w GM'ie to nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Musisz wykorzystac pliki ini, i utworzyć odpowiednie procedury w grze. W sumie zalezy co gra ma zapisywać, ale jeżeli zaliczone etapy i zdobyte rzeczy to nie będzie z tym wiekszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Chodzi o np. przejechane wyścigi z jakim czasem i o mistrzostwa czyli jakie wyścigi przejechałem. A co z tym wpisywaniem imienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Na to musisz napisać skrypt (tak jak ja mam w FF:Bos), lub uzyć get_string(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Gnysek a skąt mam wiedziec jaki ty masz skrypt w FF:BoS?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Jeży! To samemu własny napisz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 I łatwie to takie,chciałeś tłumaczyć helpa jak pamiętam,to chyba znasz wszystkie komendy nie?Wrazie pomocą pisz na mój numer gg,bo posiadasz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 FIREMARK posiadam twuj nr. gg ale co z tgo jak jesteś dla mnie niedostępny! Masz tu muj nr 7654249 i dodaj se do lisy i wtedy będziesz dla mnie dostępny! PS. Bedę jutro od 8 do 12 to wtedy bądź na gg to cie złapie OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Coś mi sie zdaje że jest klocek "Save" i "Load" i to bardzo dobrze dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ale te klocki niezapisują w profilu gracza(to co zrobił), tylko wszystko zapisują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 To wpisz w wyszukiwarce help'a "SAVE" i poszukaj sobie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Twórz pliki i koduj dane w nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Nie, ja zaraz nie wytrzymam. Każdy inną propozycję daje XD . Można zrobić w INI i zastosować szyfr ROT-13 :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Nierozumiem was wszyscy coś innego, nailepiej jekiś łatwy dajcie sposób :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Zwykłe menu + wpisy do rejestru = to co chcesz :P Możesz pobawić się w zapisywanie niektórych danych do rejestru systemowego :] Najłatwiejsze rozwiązanie choć ma kilka wad (zaśmiecanie rejestru). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jeżeli chodzi o moje rozwiązanie, to robisz to tak. Zwykły zapis do pliku INI, ale zapisuje wraz z szyfrem takim, że przesuwasz literę alfabetu o 13 dalszą, np. A zamieniasz na N i wicewersa. Jak chcesz się pobawić tym kodowaniem, to poleam http://rot13.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi