Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 @up: to mi bardziej na snake wygląda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Snake xD Ja chce gnyska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 need Webzir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 next: Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tadam: Prosze PsychiX'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 co ma ten murzyn do marmota? bo nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To jest Webzir tylko Ty oddales szybciej... A co ma kilka czarnych kresek do Webzira ? Bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 webzir > wizir... web > sieć... I czemu webzir jest murzynem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Webzir kojarzy się ludziom z vizirem, a te parę kresek jest proszkiem. :> Plus jeszcze Webzir=sieć, dlatego jest na okładce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Webzir - jego byly avek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 < Marmot TuxMan plox ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ej to kto teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 tux topic: pieter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 tux topic: pieter WINRAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Pieter Temat: Ja (ciekawy jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 eee wat? ;o oprócz beŁt (tanie wino) generatora nic się kupy nie trzyma :P co tam jest ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 face - avatar z tego dziecka ptaki - sygnatura latających ptaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 uhym, nevermind... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Grela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Trochę na psy zszedł ten temat moim zdaniem :/ Poza tym to powinno być jak w temacie "Narysuj POPRZEDNIKA" a nie "Narysuje tego kogo chce poprzednik" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Grela:(badziewie) Borek, nie uchowa sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To teraz,narysujcie mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Proszę: (Of koz bez obrazy, tak sobie Ciebie wyobrażam z zachowania i charakteru :)) Ja chce Psichixa jeszcze raz (był chyba ;x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 E, większość tych karykatur jest bezsensowna... nawet karykaturami nie można tego nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nikas: Wcześniej udało mi się fajniejszego narysować, ale przez przypadek zapomniałem zapisać i musiałem od nowa robić :P . To ja poproszę karykaturę Dark Maximala. Co do mojej, myślałem, że ktoś narysuje ptaka z wielkim dziobem, a tu zonk xd . EDIT: Kurde, Fallord szybszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 NIKAS: To ja też chce siebie :D EDIT: Nie zdążyłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Maximal: (pamiętacie GMCommunity Polska?) Platyna: To raczej nie karykatury, ale cóż zrobić. :twisted: To ja chcę Albusika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 GMC Polska ;[ co chcesz od mojego projektu? który o dziwo miał więcej userów niż inne tego typu fora ;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 GMC Polska ;[ co chcesz od mojego projektu? który o dziwo miał więcej userów niż inne tego typu fora ;p? A pamiętasz, co Maximal miał tam w sygnaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Platyna: I chce siebie, i tak wiem z czym sie bedzie kojarzyć... E:Wszyscy sie nawzajem wyprzedzaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi