Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Rozpoczynamy nową zabawę! Przechodząc od razu do konkretów: malujemy w paincie czy w innym programie (od podstaw, zadnych przerobek!!!!) karykaturalne wyobrazenie osoby, którą wskazał właściciel ostatniego aktualnie posta. Żadnych historyjek, mają to byc konkretne postacie, tudzież migawka ze scenki sytuacyjnej. Oczywiście trzeba uwzględnić charakterystyczne atrybuty gmclanowicza, wady jak i zalety. Go!!!!!!!!!!! Temat: Propaganja (bo akurat pierwszy w kolejności przegląda ten temat) Nastepny podaje temat ten, kto pierwszy namaluje postac (oczywiscie reszta, ktora nie zdazyla niech zaprezentuje takze swoje rysunki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ten kto namaluje, podaje nowy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak, zapomnialem o tym dopisac. Pierwsza osoba ktora namaluje postac z tematu, wskazuje nowa. Reszta oczywiscie tez prezentuje swoje pracki ze starego tematu, ale juz nie wyznaczaja tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak. Temat: Ranmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Webzir! @aff dziadzio był szybszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 @Dziadek: O co chodzi z tym pistoletem i zakrwawionym ludkiem? Jak to sie ma do propy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 @Dziadek: O co chodzi z tym pistoletem i zakrwawionym ludkiem? Jak to sie ma do propy? To jest nabijew - wpierw poczytaj troche nabijewa a zakapujesz o co biega ;p Inna sprawa iż nikt nie napisał że obrazek ma mieć sęs ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 @Dziadek: O co chodzi z tym pistoletem i zakrwawionym ludkiem? Jak to sie ma do propy? Bo ma postrzelone pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To teraz Ranmus nie? Bo byłeś pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak, rysuj ktoś ranmusa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ranma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 I co to ma do Ranmusa niby, panie bagniaku? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Chyba nie rozumiecie co to karykatury, to ma odwzorowywac kogos a nie ze narysujesz ludka i to ranma. Np karykatura Tuska moglabybyc ze chce zmiescic mape angli i upycha ja w miejscu polski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 I co to ma do Ranmusa niby, panie bagniaku? ;p Tak mi się kojarzy i tyle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak mi się kojarzy i tyle ;p Nie chcę mi się pisać więc wkleję to co napisałem na kanale: <Marrac> Tak mi się kojarzy i tyle;p" <Marrac> wat <dziadolf> bagniakowi <dziadolf> ludzie sie kojarza <dziadolf> z duzymi balonami <dziadolf> z doczepionymi innymi balonami <dziadolf> lolwut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Brakuje cechy charakterystycznej dla Ranmusa ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A jaka to cecha? (jeśli można spytać) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To chyba rysownik powinien wiedzieć co jest takiego charakterystycznego w Ranmusie, że się go po tym pozna ;p ? Zresztą, ja mogę podpowiedzieć, że Ranmus ma jeden i ten sam avatar od kilku lat i jak się widzi ten avatar to od razu wiadomo kto napisał ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 dalej kto nastepny? proponuje wszyskich adminow i wazniakow tego forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja proponuję, żeby ktoś jeszcze raz narysował karykaturę Ranmusa, i żeby to była karykatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 :D E: następnym razem już od nowa wszystko,sory. A tematem chcę być ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nikas a gdzie nowy temat -.-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 daj mnie na temat plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nikas: Źle. Obrazek ma być rysowany od podstaw, i bardzo dobrze. Bo tak to ktoś narysuje stickmana, i jako głowę wklei avatar :| A to ma być karykatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tadam : Temat : Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Temat: Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja ranmusa rysowałem ale mi się odechciało, jak już inni oddali rysunki: http://www.gmclan.org/up541_6_ranma.html "karykatura" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Snake, fajne, podoba mi się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Patrysław Temat: Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Sorry, że się wtrącam, ale zrobiliście w tym temacie większy burdel niż w burdelu :( Patryslaw: Temat: Ddusia edit: kuźWA MAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi