Lechu4444 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Więc sprawa roznosi się o to. Robię gierkę ze sterowania w stylu gta z faq i mam taki problem jak zrobić animacje chodzenia, change sprit nie chce działać. A mi nic innego nie przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 GML image_index=sprite Zmienia sprita na wybranego przez nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 chyba sprite_index. image_index zmienia klatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Oh fakt :P Robiłem to na szybko bo chciało mi się sr*ć :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 I dlatego piszesz gówniane odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie, ale byłem przekonany że to tak. A jak gnysek napisał inaczej to dopiero skojarzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nie za bardzo działa. Chodzi o to żeby bohater raz ruszał prawą nogą a raz lewą. A gdy nie wciskam strzałki stał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Bosze, trzeba było tak odrazu :P Step: GML if keyboard_check(strzałka) {sprite_index=spr_idzie} else {sprite_index=spr_stoi} Może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi