PoxiPol Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @Ithardo - od razu mowie ze nie bawie sie w moderatora, ale twoj warn byl zasluzony, dziadekkleofas moc ci wstawic 2 warn za spam, czmu tak do niego nie napisales na priv? Pierw czytaj regulamin a potem pisz posty, bo to jest wedlog mnie ich nabijanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoW Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dobra, ja już doszedłem do 4 mapy i to tam gra zaczyna mi mocno zwalniać. I kurcze, to jest dziwne, bo na pozostałych obciążenie procka mam takie jak ty Buziol (w okolicach 30%). Przynajmniej tak twierdzi menedżer zadań. EDIT: Gry dalej nie da się przejść, wywala błedy w tym samym miejscu, napisałem Buziolowi PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoW Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Kurcze no, wysłałem dwa PW do Buziola już jakiś czas temu i póki co nie odpowiedział (może nie doszły?). Więc może jednak na wszelki wypadek napiszę posta: Wciąż po przejściu Map 7 - Last Castle - wyskakuje bład: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_nextmap_obj: Error in code at line 14: if dialogues<1 && dialotime[dialonumber]<>-1 {dialogues+=0.02} at position 5: Unknown variable dialogues Mam, tylko nadzieję, że jak to zostanie poprawione to nie stracę swojego save :P Ostrzeżenie za double posta Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Mam to samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DPJ93 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dobre gra! :) Chociaż istnieją błędy / trzasków w nim ... I wszystkich ukończone 8 światów, ale miałem po zabitych Bowser i stał "Level complete", a następnie wystąpił błąd więc nie mogłem obejrzeć zakończenie sekwencji: (Ale ja jestem pod wrażeniem, że jest to dobre gry ;) (prosimy o usprawiedliwienie mojej złej Polski) - DPJ93 (aka Peter the Mario King/Buziolfan) Edytuj1: I poziom o nazwie "Goombas Revenge" ma takie samo nazwisko jak jeden poziom zrobiłem w "Mario Worker" Ja jestem całkiem pewny, że było gdzie masz pomysłu na tym poziomie od. :P Edytuj2: To jest ten sam błąd, że mam zbyt, ale dla mnie to się dzieje po zabitych Bowser, jak już wspomniałem. Oto zrzut ekranu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 miesiac i 11 dni, well done !!! Półtora miesiąca to nie tak dużo, nie czepiaj się. Buziol, kiedy będzie wersja LIGHT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kurcze no, wysłałem dwa PW do Buziola już jakiś czas temu i póki co nie odpowiedział (może nie doszły?). Więc może jednak na wszelki wypadek napiszę posta: Wciąż po przejściu Map 7 - Last Castle - wyskakuje bład: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_nextmap_obj: Error in code at line 14: if dialogues<1 && dialotime[dialonumber]<>-1 {dialogues+=0.02} at position 5: Unknown variable dialogues Mam, tylko nadzieję, że jak to zostanie poprawione to nie stracę swojego save :P Ostrzeżenie za double posta Borek Już powinno działać :) za'patch'owaną wersję 3-4 dni temu umieściłem ;) tylko jedno ale... skupiujcie katalog Data, zainstalujcie i wklejcie bo stracicie savy w innym przypadku ;). (teraz muszę instalator s'patchować) ;) Link ten sam co w 1'st poście. Pozdrawiam Szefowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DPJ93 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nie widzę żadnych nowych wersji... :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahius Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mnie tam gra się bardzo podoba, a najbardziej podoba mi się grafika!! Naprawdę piękna :thumbsup: Ocena to oczywiście 5/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Przepraszam Za Wrcześniejszy Post Wcisnełem Okienko Windows + L No I Nie Wyszło Usuncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ok Nie Che Mi Sie Dużo Pisać A Więc Tylko Plusy I Minusy + Grafika + Płynność + Space Shooter - Brak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi