zalu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak wam się podoba grafika z mojej gry chokopon https://gmclan.org/uploader/2661/patapon.png będzie ona podobna nieco do gry Patapon co zmienić w grafice? czy zrobić nową? czekam na pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No wiesz, tak jakoś te piksele mocno widać, żadnego wygładzania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a to to wiem właśnie zaczynam wygładzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a ja bym radził robić od nowa a to to wiem właśnie zaczynam wygładzać :cheers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 te korony drzew są zbyt małe, a pnie są okropne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 te pniaki właśnie mają takie być a koronę już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 naprawde sa okropne... wiem ze sa twoje ale sa okropne... http://playthree.co.uk/wp-content/gallery/...2826forest1.jpg zauwaz ze grafika opiera sie na prostych symbolach, skup sie wlasnie na tym - zamiast nieregularnej korony drzew zrob kilka wypelnionych kolorem kółek, polacz je prostymi grubymi kreskami i juz. bedzie bardziej pasowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 za dużo czarnego zdecydowanie i przez to te drzewa sie takie surowe jakieś wydają, ja bym im dał mniej mordercze kolory i bardziej subtelne kontury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Mi też się nie podoba :huh: Jeśli chcesz, możesz wykorzystać ten który zrobiłem Ci: *.bmp: *.png: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi