Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wpadłem na pomysł na taką śmieszną zabawę ;p ciekawe co z niej wyjdzie Każdy piszę jedno słowo(góra dwa!!),a druga osoba dodaje następne jedno słowo do tamtego i tak tworzymy zdanie. Np. Asia Asia poszła Asia poszła spalić Asia poszła spalić jointa Asia poszła spalić jointa jednak itp. itd. Zaczynamy! Dziurawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Najdebilniejsza gra jaką widziałem, wiec... Dziurawy DŻON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 kurde ;/ Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że nie zdążyłem napisać przed nikasem czegos lepszego :o właściwe : Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziurawy DżON, który kupił zielsko, wrócił do domu i zwalił konia, którego czubek bardzo napalony i zrogowaciały wymknął mu się i się okazało że jest pedałem oraz zabawnym klałnem oraz niezabawnym dziadkiem który bardzo lubi spaghetti i przedszkolaki, które często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi