Flaque Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tytuł: Wykonaj egzekucję na nieśmiertelnym gangsterze Gatunek: wykonywanie egzekucji na nieśmiertelnych gangsterach Opis: Gra polega na wykonaniu egzekucji na nieśmiertelnym gangsterze. Można by nawet rzec, że jest to symulator wykonywania egezkucji na nieśmiertelnym gangsterze. Chciałem po prostu zrobić jakiś w miarę silniczek do strzelanki platformowej, postanowiłem, że wrzucę to co teraz jest. Nie będę tego rozwijał, tylko po prostu wezmę się za konkretną grę z zastosowaniem tego czegoś. Co oferuje "WENNG"? Przednią zabawę na 3 sekundy. Sterowanie - Myszką strzelamy. Download: https://gmclan.org/up2770_4_wenng.html Rozmiar pliku: 1001KB Autorzy: Programowanie: Flaque Fabuła: Flaque Grafika: Flaque Dźwięki: Z "Soldata" Screeny: http://img155.imageshack.us/img155/3287/scr1ze3.png http://img155.imageshack.us/img155/5302/scr2vr4.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Co oferuje "WENNG"? Przednią zabawę na 3 sekundy. hahha!! leżę **** i kwiczę xD Fajny przykład,przerób na gma 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 roflmao, druga najlepsza gra na gmclanie \o/ czapka skacze ;< 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tytuł: Wykonaj egzekucję na nieśmiertelnym gangsterze Gatunek: wykonywanie egzekucji na nieśmiertelnych gangsterach Gra polega na wykonaniu egzekucji na nieśmiertelnym gangsterze jest to symulator wykonywania egezkucji na nieśmiertelnym gangsterze. :o 5/5 Wy tak serio? ;/ Ja tu praktycznie nie widzę nic ciekawego, bardziej by to się nadawało jako przykład ;/ Chciałem po prostu zrobić jakiś w miarę silniczek do strzelanki platformowej, postanowiłem, że wrzucę to co teraz jest. I teraz za każdym razem będziesz pokazywał jakiś fragment gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kawałeczek silniczka, tandetny na dodatek. Krew słabo spada, flaki wylatują w nieskończoność, serce wypada od strzału w głowę, jak strzelę na prawo od gościa to powinien oberwać, a nie obrywa, i jeszcze raz rew zachowuje się jak piórka. Pała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Fajny przykład,przerób na gma 5/5 lol ciągle i no przerób na gma lol a poco ? lol lol :bann: :ranting2: :stupid: Mnie tam się podoba :P :P I nie przerabiaj na gm (gm - blee) Ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Hehe, a zaraz ja sprawdzę tą gręi zweryfikuję wasze oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jak strzelę na prawo od gościa to powinien oberwać ALE TO JEST TRZY DE I teraz za każdym razem będziesz pokazywał jakiś fragment gry? Nie. roflmao, druga najlepsza gra na gmclanie \o/ Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Lol, krew jak pióra i serce wypada od strzału w głowe :P ale w grze by to lepiej wyglądało więc mocne 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Trójeczka ode mnie. Powinieneś zmienić nazwę na "Krzywdzenie nieśmiertelnego" bo jak można wykonać egzekucję. BTW: Była kiedyś taka gra we flashu ze stickmaniami, co było ze 30 rodzajów egzekucji (Shotgun, Baseball, Golf...) Pamięta ktoś nazwę tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 hmh syf. mi sie wcale nie podoba. najwyzej 20 minut roboty ;[ z calego ciała wypadają kawałki jelit(?) i od strzału nikomu nie wypada serce i to jeszcze do przodu... więc to nie jest symulator gdyby to nieźle podrasować mogło by fajnie wyglądać w grze. dobra dzisiaj mam humor więc: 2/5 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 2/5 :) Gra mogła by być dla dzieci gdyby nie była taka brutalna heh, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak głupi syf, że aż dam ci 1/5. B) BTW tytuł nie jest zabawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zbyt głupawe jak dla mnie, no i grafa słaba. Co najwyżej 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mi tam się podoba. Najlepsza jest ta czapka. Daję 3.5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Łał niezłe, noo damm Ci to 1/5 na zachęte kontynuacji projektu xD Wszędzie jelita ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Gra szybko się nudzi. Tak jak Shylios Wszędzie jelita ;o jedyna fajna zabawa to podbijać kapelusz do góry :lol2: Masz te 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Shylios też się szybko nudzi? =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jesteś moim idolem <3 . W nagrodę dostaniesz 1 <- zasadź je w ogródku i wyrośnie Ci drzewo pełne ocen ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi