Samurajek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tytuł:KOLEC Gatunek:gra platwormowa Opis:No co tu dużo mówic. Chodzi się kulą z kolcami. Niszczy się diabełki. Zbiera sie monety itp... Download:http:>> :krider: << Rozmiar pliku:około 1 mb Autorzy: Programowanie:Samurajek Fabuła:Samurajek Grafika:Samurajek Muzyka:Brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pała. 1. Postać się zaklinowała na terenie wyższym o 1px 2. Wrogowie tandetni 3. Ruch platformowy wymiata. 4. Brak sensu gry 5. Brak zakończenia. Wypadam za planszę i na tym się kończy. Edit: Fabuły też nie ma. Fabuła to nie chodzi o pomysł na grę, tylko... no o fabułę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Drogi koleżko, nie rób gier "z nudów", tylko włóż w to odrobinę wysiłku, bo jak na razie gra zasluguje na pałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ... Brak ponieważ miałem format i program do screenów został usunięt Screeny albo warn. Jaki program do screenów? Wystarczy zwykły paint czy jakikolwiek inny program graficzny :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Screeny: Brak ponieważ miałem format i program do screenów został usunięt . "?. Co to za problem sciągnać Fraps :lol2: Ocena 1 Gra całkiem bez fabuły. Zabijaj diabełki i co? :lol2: Grafike to ja w paincie umiem lepszą zrobić Ważna Zasada!!!! Nie rób gier na szybko. Proces tworzenia jest długi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Grafike to ja w paincie umiem lepszą zrobić Masz coś do Paint'a? Gra beznadziejna, grafika robiona w 3 minuty, wszystko "nie równe" i jak skoczysz od góry na "diabełka" to życie odbiera. Jak to przejść jak tylko 5 żyć i tyle "diabełków" ? 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Bez komentarza, nawet ja potrafie zrobić lepszą grafę, podkreślam, NAWET JA!! i te diabełki mordują cie jak ty atakujesz, na pierwszej przeszkodzie ztracilem 3 zycia. Pała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Dno den!!! gier się nierobi na ilość ale na jakość 1/1 ED: nie sorka-przynajmniej nie tłumaczył "to moja pierwsza gra" dam mu 1,1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 OMG czlowieku z czym do ludzi.... Pala! Dlaczego? MINUSY: 1. grafika 2. gra nie do przejscia 3. brak fabuly 4. brak podkladu 5. brak efektow 6. po co sa te pkt skoro nic z nich nie ma 7. monotonia 8. zabicie djabelka = utrata zycia??? - bez komentarzy 9. postac zbugowana - blokuje sie na poczatku gry jak pujdziesz na lewo za mape 10. da sie wychodzic poza mape 11. gra nudzi sie po 1 minucie 12. gra typu - zrobie to w 5 minut 13. brak screenow 14. brak sensu gry PLUSY: 1. Ikona :] To tyle. Pozdrawiam B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 hmm naskoczyłem na 'diabełka' i zamiast najnormalniej odbić się od niego, to heros pojawia się x pikseli wyżej :huh: zal... a co do reszty to cieniutko, w sumie wszyscy już opisali co trzeba, więc nie będę się powtarzał. Screeny: Brak ponieważ miałem format i program do screenów został usunięt :lol2: PLUSY: 1. Ikona :] No ikonka fajna, ale ciekawi mnie czemu akurat taka, w końcu jak nic nie pasuje do reszty gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ściągnąłem,zagrałem,no i nie będę się rozpisywał. Leży w koszu,grałem z pół minuty. 1/5 Syf jakich dużo. E: ikonka brzydka,na pewno nie jego i w ogóle nie pasuje do gry xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Naskoczyłem na diabełka i teleportowałem się do nieba :blink: Leży w koszu,grałem z pół minuty.Ja postanowiłem takiego syfu nawet w koszu nie trzymać :D Shift + Delete i po strachu :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Eee dostałem nową wiadomość na g-g i gra się automatycznie wyłączyła ... ciekawe rozwiązanie, było planowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 omg... co wy za głupoty gadacie ze gra nie do przejscia??? ja wygralem cala a probowaliscie wziac skrzynke i walnac nie potworka? podpowiam, SPACJA. gra jest nudna, bo zrobiona z nudów a wcisnięcie klawisza Print Screen nie boli. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurajek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Naciskam naciskam i nic I screena niema :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Gre oceniam, teraz bo wcześniej mi się nie chciało. Minusy - gra zrobiona z nudów - głupawa - głupsza - i w ogóle do bani Plusy : - ikonka Rada: Nie radziłbym ci, robić gier z nudów, to ci sławy nie przyniesie, a co najwyżej zostaniesz wyszydzony. Przsykładaj się do każdej gry jaką robisz, bo w taki sposób dobrej gry nigdy nie zrobisz... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Naciskam naciskam i nic I screena niema :angry: OMG. Naciśnij Prt Sc, otwórz Painta i naciśnij Ctrl + V :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Game Maker ma takę funkcję jak screen_save możesz wpisać kod wstawić klocek lub poprostu nacisnąć f9 (albo f10 sory nie pamiętam który) a gra słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurajek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dzięki Grabus :thumbsup: Już wstawiłem screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi