bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Mnie ostatnio zaczyna dobijać Microsoft. Mam wirusy na kompie. Mam też dobrego antywirusa, którym da się kasować wszystkie wirusy. Nagle pojawia sie ekran z jakąś tam licencją i jest I agree nic dodać, nic ująć. Patrze mam jakiekoś innego antywirusa. Usunąć sie go nie da :angry: Co mam zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Co mam zrobić???Przede wszystkim zmądrzeć. Obwiniasz Microsoft za to, że nie umiesz porządnie zarządzać komputerem i łapiesz pełno wirusów? Śmieszne. Ja już od dawna nie miałem wirusów, a zdarza mi się od czasu do czasu łazić po warezach i innych takich. :) Ty sam jesteś sobie winien, nikt inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ale tego nie da sie usunac A mam kaperskiego. Co mam porządny program usunac, żeby mieć demo antywirusa?? A wirusy już usunięte A chodzi mi jak to można usunać A i jeszcze na pulpicie, pokazalo mi, coś takiego: You computer have a software Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nom, to masz wirusa :D Dodaj usuń programy polecam na początek, oraz program autoruns do wywalenia tego badziewia z autostartu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tego programu nie ma w panelu sterowania :crying: Ten post pisze u cioci, bo u mnie przegladarka szaleje Przełącza wieeeele zakładek na strone z jakąś koniczynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Użyj Hijackthis Powinien pomóc w tej sytuacji, albo wywal gdzie się gość zainstalował Fervi Wróciłem z wakacji ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 You computer have a software :D Najlepiej spybotem przeskanować kompa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tylko jak?? Przeglądarka działa jak szalona ehh... chyba reset systemu :( nie robiłem tego od 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czy to przypadkiem XP/Vista Antivirus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czy to przypadkiem XP/Vista Antivirus? jakiś XP Protector 2008 i pisze tam gdzie jest czas Wirus Alert Tera to już nie ma dysku C: ani panelu sterowania :crying: Ale dziwne system działa :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Mój kuzyn miał taki problem - Komp wyświetlał komunikat, że jest zarażony i taki tam AV to wyleczy, wziął Hijackthisa i wyleczył kompa, to wirus (pewnie firmowo-reklamowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ComboFix: http://www.programosy.pl/program,combofix.html Heh, ostatnio strasznie dużo ludzi łapie ten syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Dokładnie :) Adware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 One problem Nie da rady nawet ściągnąc tego z mojego kompa A na płyte cd też nie da rady bo nie ma widocznych stacji dysków(oprócz D:) Ale płyt nie odczytuje :crying: Robie reseta C: Instaluje od now windowsa dzieki za pomoc zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zainstaluj inny AV polecam Nod32 trial jest 4free :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zainstalowalem windows i już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A teraz przeproś Microsoft :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi