Grabarz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 @Traker: Masz EDIT: Za wolno :s Ja nic nie chcę, zróbcie co Misiek prosił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 https://gmclan.org/uploader/3604/maczeta.png ja poproszę żarówkę z napisem GMClan na gwincie, świecącą w kolorach:żółtym,zielonym, różowym,fioletowym,pomarańczowym i CZARNYM,którą trzyma Borek z krwawym uśmiechcem, przekrwionymi oczyma, a natle Gnysek walczy z Darthem vaderem, buką i Spongebobem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jestem za udwaleniem na bok rysunku GMtrakera. Gowna takie robi, w ogole nie ma wyobrazni. Rownie dobrze moge wstawic to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jestem za udwaleniem na bok rysunku GMtrakera. Gowna takie robi, w ogole nie ma wyobrazni. dlaczego tak uważasz przecież ten temat jest na jajca, ja te "rysunki"(jedyny co rysowałem to ten z buką i muminkami na poprz. stronie)robię na jajca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Robić "na jajca" a "na odwal się" to naprawdę dwie różne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 lol ja se wrzucę Chcę: bunt rzadko używanych emotikonek z GMClanu, które z zazdrości atakują często używane emotikonki. Ranmus próbuje zakończyć ich spór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 proszę : https://gmclan.org/uploader/2321/emots_2.png ja chcę : lamparta ze stali nierdzewnej do malowania ścian uciekającego przed Borkiem, który był w połowie malowania pokoju kolegi swojego kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To ja poproszę ogórkową krainę w której tuxman patrzy na siebie dotykając tym samym banana cioci z piętą na czole. W tle ma padać deszcz gnysków. W oddali widać jezioro w którym topi i jednocześnie lata paląc się 47ileśiksów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burgerihno Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dla miśka : http://img8.imageshack.us/img8/7710/gmclan.png To ja chce między przestrzenny zestaw małego Gnyska wraz z atomową perkusją i ciasteczkiem Edit: kurde, ktoś mnie wyprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To ja poproszę ogórkową krainę w której tuxman patrzy na siebie dotykając tym samym banana cioci z piętą na czole. W tle ma padać deszcz gnysków. W oddali widać jezioro w którym topi i jednocześnie lata paląc się 47ileśiksów https://gmclan.org/uploader/2321/tuksmani47.png Ja poproszę nietuzinkową parasolkę bez uchwytu hipnotyzującą stado surykatek z koalicji antysłonikowej jedzących kisiel wyglądający jak herbata z ekspresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 http://img9.imageshack.us/img9/7145/nowyob...pabitowawin.png To miały być bezsensowne przedmioty itp, a się zrobił scenariusz głupoty. Ja chcę kompot z oczu ośmiornicy, która ma ich 8 i jest matką Tuxa. E: Ja jednak wole przedmioty, jak "arbuz do koszenia pięt". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 https://gmclan.org/uploader/2321/O_MIORNICA.png Chcę samozapalny wąż ogrodowy, który myśli, że jest prawdziwym wężem i kąsa swojego właściciela, powodując nagły atak kaszlu u jego żony i koleżanki jej przybranego ojca. ps. "scenariusz" jest fajniejszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To jest chora wyobraznia a nie scenariusz czy przedmiot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Chce mieszankę Tibi, Wowa, Pacmana i Counter Strike'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Żeby o coś prosić Cora, musisz najpierw narysować samozapalny wąż ogrodowy, który myśli, że jest prawdziwym wężem i kąsa swojego właściciela, powodując nagły atak kaszlu u jego żony i koleżanki jej przybranego ojca. Lejf iz brutal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Proszę Bardzo ( Trochę niefajne ): Więc ja poproszę Ranmusa palącego DMT który dostaje haluna że go tata łapie za tyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja chcę: szaroskórego górnika z wyrzutnią granatników, który w kopalni fioletowego złota natrafił na miasto krasnali, mających lasery w nosach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A ja chcę irlandzkiego skrzata z garnuszkiem złota, bijącego Niemców pod Caen. It'll be freakin' awesome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja chcę uniwersalną gofrownicę do paznokci stóp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Poprosze sok z Mango tanczacy macarene wraz z pustym(martwym) opakowaniem po chipsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Chcę członków koalicji antysłonikowej, zajętych robieniem RPG Managera, którym przeszkadzają Patrysław i Bigshark, tworzący zestaw kart do MtG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 tyłek mi zdrętwiał i nie miałem weny czyli o 40% mniej twórczości zupa chińska grająca w cs'a ze zmutowanymi paragonami z biedronki (zupa chińska grzybowa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja poproszę: A ja chcę pomidora na statku pirackim, wieszającego brudne gacie z logiem gmclanu na fokmaszcie, a obok statku czycha na nie bigszark prezentując swoją płetwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 @up: http://up.ppy.sh/files/syf.svg Wat, pomieszało mi się. Niewyspany jestem. ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ale co chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Skoro on nie odpowiada to ja poproszę: Odrzutową maszynkę do golenia wmontowaną w Czerwone PSP z królikami zamiast przycisków. :P Down: Ale brzydka ta maszynka do golenia xD Nie @Downujemy!. Warn. Marek.S Przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 No to masz: A ja chcę: uniwersalny pistolet do banowania i wlepiania warnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Poprosze Piwo bezalkoholowe Supermelt 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Poprosze Piwo bezalkoholowe Supermelt 4% To miał być pistolet a nie pilot :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Omg, sry moj blad. Bylem pewny ze tam pisze pilot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi