Matthew Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 U mnie w gimnazjum, gość ciągle mnie wyzywał od gejów (jak zresztą całą szkołę XD), to go olewałem i przestał. Może i ty tak zrób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Buhaha, tekst miesiąca! xD Hmm... nie znam jeszcze sprawy Tuxmana. Co z nim było jeśli można zapytać? Dowiesz się później, teraz mamy tutaj na talerzu inny "problem". xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @Moho: A ja właśnie w taki sposób pokazuję swój sprzeciw. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ranmus, jeśli to czytasz, to proszę, zamknij ten temat, bo zaraz się dowiemy jakie TeoTN nosi skarpety i co je na śniadanie. Z tematu zrobił się czat lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @Moho: A ja właśnie w taki sposób pokazuję swój sprzeciw. I tyle. Bądź facet, nazwij go jak tam chcesz, pierwsze lepsze hasło jakie Ci przychodzi do głowy, ulży Ci i koniec bajki. Tak to będziesz miał wroga, a nie warto. A tak swoją drogą to, ładny syf się tu na Game Maker Clanie zrobił przez ten czas jak mnie nie było. Kiła, iła i mogiła, tfu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Flaque, najlepiej to się zamknij, bo robisz nie zły offtopic, daj pożyć temu tematowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A jeśli ma neo pytam? Teoretycznie by sie dalo, ale praktycznie to trzeba zalatwic pomoc od strony telekomunikacji i administracji forum, a na doatek kto by sie pipcyl szukaniem kto o danej porze, w danym dniu mial dane ip. @TeoTN: Moho by sie nie przejal, w koncu i tak by mu wyrzucili prawde. xD (taki joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Teoretycznie by sie dalo, ale praktycznie to trzeba zalatwic pomoc od strony telekomunikacji i administracji forum, a na doatek kto by sie pipcyl szukaniem kto o danej porze, w danym dniu mial dane ip. @TeoTN: Moho by sie nie przejal, w koncu i tak by mu wyrzucili prawde. xD (taki joke) Jakoś nie widzę aby tyle zachodu robili o małe obrażenie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Tak to będziesz miał wroga, a nie warto. Trudno. Poradzę sobie. @up: w ramach procesu sądowego owszem. Takie nasze polskie prawo. Koszta ponosi strona przegrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Trudno. Poradzę sobie. @up: w ramach procesu sądowego owszem. Takie nasze prawo. Koszta ponosi sprawa przegrana. Good luck :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Trudno. Poradzę sobie. @up: w ramach procesu sądowego owszem. Takie nasze prawo. Koszta ponosi sprawa przegrana. Nie bronie nikogo, rób co chcesz człowieku, Twoja sprawa, ale moim zdaniem żałosne podejście do sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dziadekkleofas jest fajny, odczep sie =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dziadekkleofas jest fajny, odczep sie =/ Spieprzaj z tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Takie nasze prawo. Koszta ponosi sprawa przegrana. hmm a jak myślisz, czyje to będą koszta? Bo ja się domyślam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 BTW: Nowy rekork!!!!! Posty pisane są w odstępie <1minuta !! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 zomgolafaorotfloomgwtflmaopwnedownedlolpooBBQ! Padłem. Amen. Ale nie zamykajcie tematu,poczekajcie na dziadka.Niech ktoś do niego napisze by się lognął xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ja myślę, że Dziadkowi chodziło o odświeżanie niezwykle starych tematów, a TeoTN robi o to niesamowitą aferę (dodam, że zachowuje się jak dziecko, a podobno ma 18 lat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Spieprzaj z tego tematu. Sam weź =/ Wnoszę do tematu tyle co wy. No i bronię moda klawiaturą, tak jak mniej więcej nakazuje przykazanie zala lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @3xUP: posika się ze śmiechu i zaleje komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 UWAGA TOPIC ROKU UWAGA TOPIC ROKU UWAGA TOPIC ROKU UWAGA TOPIC ROKU UWAGA UWAGA TOPIC ROKU UWAGA Popieram. BTW teoTN nie uważasz tego nieco za przesadę? Ktos na forum napisał coś nekrofiliia ty go chcesz ścigac po sądach ;D A co jak ktoś co ciebie podejdzie na ulicy, jakiś se pijany żul i wyzwie cie od ch***w to też go będziesz ścigał po sądzie? :\ Kolegów za każde wyzwisko tez po sądach ciągasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 TeoTN: a wiesz w ogóle co to jest nekrofilia? odpowiedz szybko i nie lookaj w wikipedię :c E: jednak nie wiesz E2: to teraz co to jest przenośnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @Jaklub: Zachowywanie się jak dziecko mówisz? Załóżmy, że ktoś Cię kiedyś okradnie z czegoś cennego dla Ciebie. Nie będziesz chciał procesu? Twoja sprawa. Mnie okradziono z godności i dobrego imienia. Zaś odświeżanie starych tematów nie jest kontaktem seksualnym z truchłem. @UP: Zamiłowanie do kontaktów seksualnych z trupami. Tak oględnie rzecz biorąc (Nie mogę odpisać na posta, którego jeszcze nie widziałem ;P @Yoda: Takie moje konstytucyjne prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zaś odświeżanie starych tematów nie jest kontaktem seksualnym z truchłem. Przenośnia chłopie, przenośnia! ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zaś odświeżanie starych tematów nie jest kontaktem seksualnym z truchłem. TERAZ BĘDZIEMY WIEDZIEĆ WIĘCEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Za chwilę ktoś zrobi ordery "Seal of Justice". Na serio: Jeśli masz coś do nekrofili (o to co masz do nich, nie będę wnikał) to nawet bym poparł to postępowanie, ale skoro nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @lenin & nikas: Nie przenośnia, zaś najprawdopodobniej brak znajomości hasła, bądź jego oględna znajomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @Jaklub: Zachowywanie się jak dziecko mówisz? Załóżmy, że ktoś Cię kiedyś okradnie z czegoś cennego dla Ciebie. Nie będziesz chciał procesu? Twoja sprawa. Mnie okradziono z godności i dobrego imienia. Zaś odświeżanie starych tematów nie jest kontaktem seksualnym z truchłem. @UP: Zamiłowanie do kontaktów seksualnych z trupami. Tak oględnie rzecz biorąc. Hm ogólnie to padłem. ;[ NA GMClanie nie obchodzi kogoś osoba którą ktoś wyzwał lol. Kto się tym interesuje że jakiś użytkownik został wyzwany od czegoś tam. Nie wiem czy osoba która ma 18 lat gra sobie w pokemony i klikanie żeby miał większy poziom. ;=/ Jak aż tak to Ciebie boli to zrób sobie nowe konto i będzie spokój. lolzord. \=; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @lenin: Nie przenośnia, zaś najprawdopodobniej brak znajomości hasła, bądź jego oględna znajomość wut? Nie, nie, to była przenośnia, tylko poprostu jej nie zrozumiałeś... RLY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @Marrac: To czy lubię mieć coś (moim zdaniem) ciekawego w sygnaturze czy nie, to już moja sprawa. Po raz kolejny powtarzam: Takie jest moje prawo, aby się procesować za publiczną zniewagę. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 TeoTN widać, że bronisz się na siłę, a nie ma sensu tego dłużej bronic bo, nie masz racji! Podsumowując ten temat: EPIC FAIL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi