Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no dobra, to też racja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trochę ci wyrenderowałem ci darmowych modeli z turboosquid: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Wow! Dzięki przyda sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 UUU no samochodziki piękne :D. Już widzę minę Mentosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 No dwóch pierwszych za bardzo wykorzystać nie moge. Mają refleksy świetlne i widać znaczki. Palma ma coś z boku i to wytnę, wstawię symetrycznie drugą stronę w tym miejscu, a niebieski z czerwonym są za małe, żeby je ostatecznie wykorzystać. Wszystko przyda się do testów. Edit: chociaż... z audicy może uda mi sie wywalić światełka i znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 powiem ci szpaq99 na czym to renderowałeś ??? ja bym na twoim miejscu zmniejszył promień światła na tych 2 dużych :P ale ogólnie nawet nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 potrzebuję grafik testowych, wszystkie w formacie .ac(AC3D) i .obj z normalnymi(blender może wyeksportować obydwa formaty): Box-a z nałożoną teksturą (wiem że to dziwne, ale coś robię źle i nie eksportuje informacji o teksturze :( ) Dwa Box-y stojące obok siebie, z nałożoną teksturą Coś w stylu stickmana z głową, tułowiem,nogami,ramionami,dłońmi(każda część innego koloru i należąca do innej grupy np. głowa do grupy nazywającej się HEAD,stickman w pozycji "na krzyż", do testów animacji szkieletowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 http://rapidshare.com/files/412582894/box.obj http://rapidshare.com/files/412583014/box.ac http://rapidshare.com/files/412583057/fotel21.ac http://rapidshare.com/files/412583093/fotel123.obj wklejaj sobie do przeglądarki nie miałem czasu na url przyro mi bardzo box to 1 pudło a fotel - to 2 po rząd :) 2 formaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dzięki :thumbsup:, ale nie wiem dlaczego box.obj jest pusty. za 15 min sprawdzę ac bo przyznam że na tym formacie bardziej mi zależy... E: niestety też pusty. Zaznaczyłeś obiekt przed ekportem :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 chwilka :P zaraz sprawdzimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 a dobra blender wreszcie mnie posłuchał. Ale dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Mógłby ktoś usunąć tło z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 @up Proszę bardzo :) Ja potrzebuję grafiki św. Mikołaja do gry. Grubas, broda, czerwone ubranie itp. Wymiary... pff.... Mały ma być.. wysokość m/w 100px a szerokość m/w 50px :) E: sry, jeszcze jedno ;) obrazek fioletowego potworka. wymiary 50x50px, grafika.. ten.. no... jak się nazywa taka grafika złożona z małych kwadracików? Pixelowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 whats that coming over the hill. Zrobione w kilka minut na nudnej lekcji grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dziękuję :) A kto zrobi tego św. Mikołaja? Będę wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dziękuję, HuderLord :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedna postac ma kontury a druga nie ma. Sprobuj to ogarnac jesli bedzies zich uzywal do 1 gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Spoko, nie będę używał ich w 1 grze :) To na 2 różne projekty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Szukamy (ja, yxe, pi1er, waxx) koncept artysty, który by wykonał kilka rysunków do tajnego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Mogę spróbować , jeśli obrazy się nie spodobają zawsze możecie szukać innego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A co z tym kolesiem co robił concepty do gloriusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A co z tym kolesiem co robił concepty do gloriusza? Podobno zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach. Osobiście podejrzewam działania sabotażowe lub porwanie przez obcych. W każdym razie nikt nie ma z Nim kontaktu. // pozwoliłem sobie odpowiedzieć za ANtYiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Znając życie ufo dało mu numery do totka za próbkę krwi i od tego czasu żyje w ubóstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie rozumiem ciebie. Jeśli miał numery do totka to czemu w ubóstwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Bo nic nie wygrał. Znowu proszę o usunięcie tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Gimp pomaga ^^ -------------------------------- Ja bym poprosił jeszcze jedną grafikę. Mianowicie chodzi mi o gangstera, wymiary : wysokość - 100, szerokość - 50. Dziękuję i pozdrawiam, Smo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zrobi mi ktoś loda? Potrzebny mi do gry zimowej. Wymiary to 18x12. Z jedną gałką na górze białą, a pod spodem jeszcze 2 białe. Pod spodem, mam na myśli nie obok pierwszej, tylko oddzielnie na dole, ponieważ potrzebne mi jako pociski z lufy świętego mikołaja którą będzie trzymał w rękach, w okolicy pasa. Taki automat, ale do lodów, wsadza sie tam i strzela, kapujecie? Pozdrawiam i czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wiesz, tak napisałeś tego posta, że nie dziw się, że ludzie mają skojarzenia. Też ich chciałem nie mieć i się powstrzymywałem na siłę od takowych, ale jak dodałeś o pocisku z lufy na wysokości pasa to już nie mogłem powstrzymać swojego przeżartego umysłu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A co z tym kolesiem co robił concepty do gloriusza? Miesiąc temu coś z kompem mu się stało ale gdzieś zaginął i go nie ma do teraz dunno why :/ Zresztą nie wiem, czy by chciał teraz robić arty po tym jak te co do gloriousa zrobił na nic się nie przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi