Maurycy815 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja potrzebuje przykladu fajnego layoutu na taką strone: www.maurygarage.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Szukam DOBREGO grafika do tworzenia grafiki do MMORPG z widokiem TOP-DOWN. Numer GG: 115721 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Szukam grafik 8 bitowych jak np. na pegazusa: Jakiegoś gościa 35x52 pixeli ubranego w niebieska bluze z kapturem i czarne spodnie z animacją chodzenia Chodnika 35x30 pixeli (coś ala mario) Policjanta 35x52 pixeli w czapce ubrany na niebiesko i pałką z animacją chodzenia Backgroundów: Więzienia Miasta Narazie tyle ;p Wszystko oprócz Backgroundów ma by z BOKU (ala mario) e: Ludzie z animacją chodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Szukam drzew { palmy, liściaste, iglaste } widok "od boku:D" rozmiary ok: 180x315. Tekstury { piasku plażowego, trawy } rozmiar: 250x250 I postaci { ragdoll, głowa -> tułów -> ramię -> ręka -> noga (do kolana) -> noga (od kolana) } rozmiar ragdolla: 80x170. WSZYSTKO DO PLATFORMÓWKI, ew. kontakt gg:1224801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 potrzebuje okręgu na radar w kwadracie 52x52. Ma to być coś ala radar z Half Life 2: Epizod 2 (radar w aucie). BEZ ANIMACJI ODŚWIEŻANIA! Kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Proszę o przerobienie - wycięcie tła (ma pozostać sam płomień) z tego obrazka: Próbowałem sam, ale niestety wyszło mi bardzo kanciate :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Toż to zwykłe kliknięcie różdżką w Ps... ale masz - (to po prawej to maska oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Toż to zwykłe kliknięcie różdżką w Ps... ale masz - (to po prawej to maska oczywiście) widocznie mój PS jest inny i dziwny. Różdżka nie chciała tak dokładnie zaznaczyć ;/ dzięki KubaGM i dzięki 47 za podjęty trud :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mam prośbę. Potrzebuję następujące rzeczy: tors, rękę, ramię, broń i kapelusz żołnierza armii kontynentalnej jeżeli ktoś nie wie co to armia kontynentalna to w wikipedi jest bardzo dobry obrazek który ich przedstawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A więc tak, to co jest oczywiste: przydałby się grafik :) Potrzebuję grafika, który zna się na rzeczy, to znaczy: potrafi tworzyć grafikę top-down na poziomie, mile widziany pixel art, jednak nie jest wymagany. Projekt: Glory and Honor (wersja demonstracyjna) wyjdzie mniej więcej za kilka tygodni (3-4). Ja sam umiem robić grafikę jaka mi odpowiada jednak aktualnie cały wolny czas poświęcam skryptom. Później dam swoje próbki aby wiadomo było jaki jest minimalny poziom grafiki. Gra jest w etapach wykończeniowych i nie jest to "jakaś tam gra na gmclan". Jest to projekt tworzony od września 2008. Mniej więcej będzie potrzebne: żołnierze, otoczenie(ściany, skrzynie, itd.), bronie, interfejs, pojazdy, backgroundy,animacje i wiele innych. Owszem, jest tego dużo ale działa to na zasadzie wolnych datków (można zrobić pojedyncze sprity) lub zobowiązać się do zrobienia większej ilości za co będę bardzo wdzięczny. Można pisać w temacie albo za pomocą wiadomości. Przepraszam za wszelkie błędy stylistyczne :sp_ike: Grafika powinna być mniej więcej taka(czołg, nie patrzcie na resztę bo to jest grafika do testów): (się trochę rozmazało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Potrzebuję trzech skrzynek rozmiary 32x32, 42x42, 52x52, aby pasowały do takiej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Jak reszte skopiowales od kopo, to skopiuj i skrzynki omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 potrzebuje ognia który tworzy się po wystrzale broni z lufy. Wielkość taka aby pasowała do tamtej broni przy screenie który dawałem w moim poprzenim poście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam prosił bym o grubego kelnera (byle nie w garniturze) w jakimś stroju coś typu plażowa koszula, ubrudzonego czekoladom wokół ust, i żeby trzymał srebrną tace do góry. rozmiar ok 64 na 64. Kelner jest mi potrzebny do arkanoida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Otóż szukam grafiki TOP-DOWN roweru i NA NIM rowerzysty, najlepiej animacja ale może być obrazek jedno-klatkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Otóż szukam grafiki TOP-DOWN roweru i NA NIM rowerzysty, najlepiej animacja ale może być obrazek jedno-klatkowy http://www.gifland.friko.pl/gif.php?k=18#200 na samym dole znalazłem coś co ci powinno pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Poszukuję osobę która wykona mi logo zespołu Trackmanii wielkości naszywki na koszulkę. Kontakt gg 7755107, lub tu na GMClanie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Potrzebuję loga na stronę. więcej informacji na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam, chciałem prosić o grafikę do mojej gierki topdown, ale lekko z ukosa :P Tak jak w Heroesach III :P Gra w klimatach średniowiecznych, poszukuję: - ikonkę łuku, maczugi, miecza, noża, włóczni, dzidy i sztyletu - domku drwala (jakieś drewna poukładane, dom itd.) - kopalni - domku rybaka (sieci rybackie itd.) - oraz, o ile to możliwe jakiś tekstur ziemi itd. najlepiej tileset Dziękuję za wysłuchanie i proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich... do mojego projektu potrzebował będę zarówno grafik testowych, jak i ostatecznych(ale to później) Tak więc - lista zakupów: ¤ ulica (proste, skrzyżowania, zakręty) ¤ pojazdy (najróżniejsze - od motorów, przez auta miejskie i wyścigówe, do tir-ów i śmigłowców włącznie)(jeżeli chodzi o śmigłowce, to grafika wirnika osobno) ¤ ludziki (animacje poruszania sie w prawo, zwykli przechodnie, policjanci, ludzie z brońmi) ¤ chodniki (zarówno zwykłe, jak i płytki specialne np. w los angeles jest ulica gwiazd) i sygnalizacja świetlna ¤ drogi polne, gruntowe itp. ¤ drzewka i kwiatki, łąki i kamienie było coś jeszcze ale zapomniałem. Jest tego tak dużo (za to przepraszam), że każdy znajdzie coś co umie (dlatego zapraszam). rzut - top-down wielkość - dajcie co macie, najwyżej spróbuję przeskalować rodzaj - realny i px-art, wybiorę co ładniejsze edit: na czerwono zaznaczyłem potrzebne jak najszybciej przynajmniej jedną na zielono, te, z którymi nie trzeba się śpieszyć, bo będą potrzebne później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jaka jest pewność, że ukończysz ten projekt? testowe to sobie sam możesz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 I czy dasz kredki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 1.) projekt ukończę, nie martw się mam 95% pewności, że dam radę (pozostałe pięć zależy od zmiennych niezależnych) 2.) tak, tylko że wyglądają jak psu z gardła i są widoczne, używalne jak psu z gardła... nic na nich nie widać Edit: Kredki obowiązkowe. Pojedyncze i zbiorowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Czym różnią się "pojedyncze" od "zbiorowych"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 pojedyncze - ZELMAN zbiorowe - specjalne podziękowania dla całej ekipy GMClanu Edit : pytania podobnego typu gg:8333111 odpowiedzi odeślę przez gg i opublikuję tutaj. proszę o podawanie nicku w pierwszej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Brawo inteligencie. Twoje gg jest pod avkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 tak, ale nie każdy o tym wie... poza tym nie wiem jak ty, ale ja bym się do nikogo nie dobijał na gg, gdyby nie mówił, że można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja gdybym nie chciał, żeby mi się dobijali, nie podawałbym GG w profilu. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Noo... nie po to dajesz gg w profilu, żeby zobaczyć ładne słoneczko pod ładnym obrazkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi