sebuspl Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Tytuł: Project draw Gatunek: shooter Opis: Kierujesz kulką, zabijasz kulki z przeciwnej drużyny. W demie działa tylko opcja Scenario, brak ustawień oraz credits, brak dźwięku. Muzyka by Jakim. Download: Project draw Rozmiar pliku: 10 MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: Jakim Screeny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...52558dd9a9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...8f31a8ccbf.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 przy uruchamianiu wyskakuje błąd COMPILATION ERROR in Script: sprawdza_czy_widzi Error in code at line 13: { at position 10: Symbol ) expected. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie to samo :/ Popraw to lepiej, bo ci zamkna temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no ale mozna juz powiedziec ze kulka w menu roxi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 tak ciężko sprawdzić, czy gra poprawnie się uruchamia po stworzeniu pliku .exe? w sumie z chęcią bym zagrał, ale nie da się ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Faktycznie, nie działa :( Mój błąd uploadowałem nie tą wersję i nie zdążyłem sprawdzić. Wrzuciłem już poprawny plik, teraz powinno działać. link:http://rapidshare.com/files/137711973/Project_draw___beta_demo__.rar.html Edytowałem też link w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 grafika średnia, ale pewnie taki był zamiar twórcy więc ok ;) Muzyka pasuje, tylko rozgrywka zbyt nudna ;( Dałbyś możliwość zmiany broni w trakcie gry. brak ustawień oraz credits heh, po kliknięciu gierka się wyłącza ;o Ogólnie jest nieźle, tylko jak narazie zbyt nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Plusy: AI komputera, niezła muzyka, dobra grafika. Minusy: Mało broni, za krótka. Ogólnie gierka super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 gra za mało rozbudowana, ale jest niezle, jednak troszke nudno ;/ 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Właśnie robię kampanie i pod koniec tygodnia może będzie pełna wersja :) Mam jeszcze pytanie czy podczas gry wyskakiwały jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 to ile dni robiłeś tą grę? moje noty 2.5/5 grafika nawet nawet, tylko grywalność słaba słaba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Hmm a mi się podoba xD. Dam 4 na zachęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi